Warhammer 40K: Eternal Crusade - jövő hónapban

Link másolása
Szeptember második felében kilép az Early Accessből a Warhammer 40.000: Eternal Crusade és megjelenik a végleges változat. Rossz hír azonban, hogy a konzolos verzió fejlesztése ideiglenesen leállt.

Szeptember 23-án kilép a féléves Early Access-fázisból a Warhammer 40.000: Eternal Crusade és megérkezik a teljes verzió PC-re. A konzolos változatok fejlesztését azonban határozatlan időre felfüggesztették. A fejlesztők elmondása szerint nehéz döntés volt, azonban muszáj volt meghozni, hogy később egy jobb játékot kaphassanak a konzolos játékosok. Úgy tűnik tehát, hogy van még remény és egyelőre nem törölték a PS4-es és Xbox One-os verziókat.

A bejelentések mellé új trailer is érkezett, íme:

4.
4.
Terawatt
#3: Nem akarom temetni a játékot, mert ha kicsit később is, de előbb utóbb ezt is kipofozzák. Például már az orkokról elég sok infót kiadtak, szóval valszeg az lesz a következő frakció
3.
3.
Necreon
Egyébként nekem nagyon-nagyon tetszik, kérdés hogy teljes áron mekkora sikere lesz egy méreteiből adódóan visszafogott külsejű játéknak. Elvileg olyan hatalmas open world háború mint a Planetside 2, csak épp ez W40K, aminél kívánni sem lehet jobbat a témában. Ugye a pár éve elkaszált W40K MMO helyett készül ez most.

Igazából a sikere azon áll vagy bukik, hányan lesznek vevők rá, mert egy ekkora világot meg is kell tölteni játékosokkal és egy méretes közösség kell hozzá hogy életben tartsa a mindennapokban (legyen szervezettség redditen ami nem 30-50 fő pár hónap után, például).
2.
2.
Necreon
#1: Igen. Ha emlékezetem nem csal, már több mint két éve, de kb. két éve fut az early access. Ha megnézed a review-kat akkor ilyenekkel van tele hogy beleölt 600 órát és "not recommended", vagy épp fél órát se, és szintén ez. Így járt egyébként pl. a mostani Marvel Ultimate Alliance 1-2 relase is amit a megjelenéskor porba aláztak, aztán 4 nap épp eltelt és patcheltek mindent, de brutálisan le van húzva.
1.
1.
Terawatt
Steamen eléggé le van húzva az EA verzió...megint egy túl korán kiadott játék?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...