Hitman - indulunk Coloradóba!

  • Írta: fojesz
  • 2016. szeptember 27.
  • Videó
Link másolása
Már tölthető a Hitman ötödik epizódja, amely Coloradóba kalauzolja el a játékosokat. Egy magánhadsereg kiképzőtáborát célozzuk meg a 47-es ügynökkel, négy célpontot kell likvidálnunk küldetésünk során.

Délután 1 óra óta érhető el a Hitman legújabb epizódja, a Freedom Fighters, a játék következő felvonása a legújabb frissítéssel együtt 12-14 GB-ot foglal majd el a PC-d, a PS4-ed vagy az Xbox One-od merevlemezén. Az új helyszínhez az alábbi látnivalók szolgálnak kedvcsinálóként, a fejlesztők szerint nem érdemes kihagyni, mert a sztori szempontjából is kulcsfontosságú az új epizód.

1.
1.
GAMEROD
Az első két epizód valamennyire még tetszett, de Marrakechtől kezdve kicsit gyengült a fíling. Kicsit nyomasztóak a pályák. Remélem a trilógia többi része jobb lesz, sok jó ötletet lehetne bele vinni, például repülőtér, esetleg egy A380-ason lehetne gyilkolni, esetleg óceánjárón menet közben vagy valami fiatalosabb bulisabb pályán. Túl egyhangúak már ezek a nagy épületek, a napszakok minősége sem tetszik túl nagy a félhomály.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...