A Blizzardot nem érdeklik a konzolok?

  • Írta: fojesz
  • 2006. augusztus 4.
  • Érdekesség
Link másolása
A Blizzard legújabb tervei között szerepelt, hogy azon munkatársak, kik eddig a konzolos csapatot erősítették, most jelenlegi munkáikhoz csoportosítják át.
A Blizzard legújabb tervei között szerepelt, hogy azon munkatársak, kik eddig a konzolos csapatot erősítették, most jelenlegi munkáikhoz csoportosítják át. Az elhatározást hamarosan tettek követték, holott a korábbi Blizz-állásajánlatok után joggal gondoltuk azt, hogy a srácok újabb konzolos címen munkálkodnak.


"Az átcsoportosítások lehetővé teszik azt, hogy újabb magas színvonalú játékkal rukkoljunk elő, mint azt az évek során többször tettük. Úgy érezzük, hogy igen fontos előrelépést tettünk meg most, mely mindeképpen kedvezni fog hosszútávú céljainknak" - érvelt Mike Morhaime, a Blizzard Entertainment elnöke az áthelyezések mellett.
9.
9.
begbies
sajnálom hogy nem adták ki az SC:GHOST-ot pedig meggyözödésem hogyha nemis klasziukus de azért jó játék lett volna belölle. A blizzard volt a kedvenc fejlesztőscapatom nagyon sokáig, mostmár azért meg kell osztania a trónját más cégekkel is de csak azért mert nem adtak ki offline játékot évek óta...na de most végre valami reménysugár. Valahogy ugy érzem hogy egy új blizzard játékért megéri majd fejleszteni a gépem :)
8.
8.
szpiiit
hát nem szeretnék csalódni a Blizzben! legyen 1 olyan fejlesztőcsoport aki marad a gyökereknél (Pc) és nem lesz megrögzött konzol fejlesztő... azt hagyák meg másnak úgyis mindenki arra nyomul.... szal HAJRÁ BLIZZARD!!!! én veletek vagyok
7.
7.
DACANAL
He he , perrrszee hogy ismerem a DIABLÓT és persze hogy a világlegjobb játéka! Csak az a kérdés mikor lesz kész a 3-om crysis2 enginevel? :) Be is tenné a kaput a graf. mi?????

5.
5.
Roly
mekkora jó :)



InGen azért ne add el a konzolod! :DD
4.
4.
Ca$h
Hmmmm... érdekes. Biztosan így van!
3.
3.
fojesz
Ca$h kb. ezer éve mondták a Blizzesek, hogy konzolra nem készül el a WoW, sőt a Starcraftból és a Diablóból sem lesz MMO.
2.
2.
Halfer
Ha ez igaz Ca$h, akkor elég furcsa egy hír ez...
1.
1.
Ca$h
Annyira nem fejlesztenek konzolra, hogy gőzerővel dolgoznak az X360-os WoW-on! LoL! :)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...