Terjeszkedik a Forza Horizon-csapat

  • Írta: fojesz
  • 2017. február 7.
  • Bejelentés
Link másolása
A Forza Horizon 3 sikere után megnyitották a második stúdiójukat, és az a céljuk, hogy megduplázzák a létszámukat. Még fontosabb hír, hogy már bele is vágtak egy vadonatúj projektbe, ez azonban nem versenyjáték lesz.

A Forza Horizon 3 a Playground Games eddigi legsikeresebb játéka, mind az értékeléseket, mind pedig az eladásokat tekintve. Aligha meglepő, hogy telik nekik egy kis bővítésre: a minap bejelentették, hogy megnyitották a második stúdiójukat, és az a céljuk, hogy 200 fősre bővítsék a csapatukat.

Habár a Playground a megalapítása óta Forza Horizon-játékokat fejleszt, a brit stúdió valójában független, így azt csinál, amit szeretne - nincs a Microsofthoz kötve. És bár a Forza-sorozatot a jövőben sem hanyagolnák, most megerősítették, hogy belevágtak a Project 2 munkacímet viselő alkotásukba, ami nyitott világgal operál ugyan, de nem lesz köze a versenyzéshez.

A fentiekből már levezethettétek: az új játék nem feltétlenül lesz Microsoft-exkluzív.

7.
7.
delphijos
Kiváncsi leszek mit fejlesztenek. Az FH3 pont az a cím ami miatt box-ot vennék. Havernál csapattam azért.
6.
6.
Őrnagy
Ráférne a boxra 1-2 húzócím.
5.
5.
godach
#4: +1 Ezt hívják konzol exkluzivitásnak. Régebben is volt sok ilyen az XClassic idejében. Megjelent PC-re de konzolon csak boxra. Mondjuk tény, hogy akkor több ex volt boxra is azért.
4.
4.
Duken
#2: +1
Helyes ez a jó út,ez nagyon biztató az ms részéről! Egyébként már elég exkluzívnak számít ha ps4-re nem fog megjelenni,még mindig versenyképes!
3.
3.
crytek
Csak steam-re tegye ne fos store-ba
2.
2.
Gykrizsi
Értékes csapat, és bár eddig egy mezőnyben mozogtak, szerintem más téren is minőségi munkát várhatunk tőlük. Kíváncsian várom.
1.
1.
Heldengeist
Vagy pontosan az lesz a Scorpióhoz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...