Dawn of War III - már jelentkezhetsz a bétára

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 27.
  • Korai verzió
Link másolása
A Relic Entertainment szép csendben elérhetővé tette a Warhammer 40.000: Dawn of War III bétájának regisztrációs oldalát. Ha érdekel a világ, és szép emlékeid vannak az előző részekről, töltsd ki az űrlapot!

Az érdeklődők hamarosan belekóstolhatnak a Warhammer 40.000: Dawn of War III bétájába. A pontos dátumot még nem erősítette meg a Relic Entertainment, de esélyes, hogy tavasszal mi is harcba indulhatunk az űrgárdisták, az eldák vagy az orkok oldalán.

Kétségtelenül az idei év egyik legjobban várt valós idejű stratégiájával van dolgunk, és nagyon örülünk a korai tesztlehetőségnek. Ezen a linken keresztül jelentkezhetsz a közelgő bétatesztre - persze elég sok kérdésre kell választ adnod, és sajnos a bejutás sem garantált.

A sztori szerint Gabriel Angelos, Farseer Macha és Gorgutz ‘Ead’unter masszív sereget toboroz, hogy egy mitikus fegyvert kutassanak fel, amellyel a legendák szerint irányítani lehet az univerzum fajait.

2.
2.
Perseus84
#1: Igy igaz. Keves az ilyen gyongyszem. Hajra!
1.
1.
DON GONDOCS
Végre egy komolyabb játék ahol számít a helyzetfelismerés és stratégia érzék. Remélem a bázis építés menedzselés legalább akkora szerepet kap mint a sereg toborzás, fejlesztése. Az egyik legjobban várt játék idén. Ezt télleg csak a keménymag fogja értékelni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...