Off-road versenyjáték jön Gravel címmel

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Az olasz Milestone ezúttal egy off-road autós címet kalapál PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Az Unreal Engine 4-gyel hajtott Gravel piszok jól néz ki, de - ismerve a fejlesztőket - aggódunk a játék minősége miatt.

A Gravel egy hiánypótló off-road versenyjáték lesz, melyben a világ számos táján koptathatjuk az abroncsokat. A fejlesztést a Milestone végzi - az olaszok mögött több középszerű ralijáték áll, reméljük, ezúttal egy fokkal élvezetesebb alkotást tesznek le az asztalra.

Ami a játékmódokat illeti, a Gravelben négyet kapunk. A Wild Rushban irány a vadon, ahol kötött pályán versenyzünk másokkal. A Cross Countryban egy teljesen nyitott terep áll rendelkezésünkre, csupán az ellenőrzőpontokat kell elérnünk. A Speed Crossban a valóságban is létező pályákon kell helytállnunk, míg a Stadium Circuitben arénákban kell bizonyítanunk a jártasságunkat számos ugratóval és szűkös vonalvezetés mellett.

Természetesen a Gravel is az arcade vonalon mozog, a grafikáért az Unreal Engine 4 felel, a napszakok és az időjárás dinamikusan változik, erdőkben, havas hegyeken, dűnék közt és sivatagban nyomhatjuk a gázpedált.

A játék nyáron érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

8.
8.
Juha
#7: Csak óvatosan, mert alapból permadeath van, én az előbb szippantózás közben be akartam nézni az emésztőbe, hogy mennyi van még benne, de a sok sör megtette hatását, és ellepett a f*s...
Ilyenkor permadeath módban csak egy újságcikk jelenik meg a halálod körülményeiről, aztán new game... Egy csomag kolbásszal és egy rekesz sörrel...
7.
7.
kergabi83
#6: Na erre én is befizetek! :D
6.
6.
Juha
Akinek pici realizmus is kell, annak ajánlom a My summer car-t, igaz még Early Acces cím 15€-ért, de saját magadnak kell összerakni a kocsit a dugattyúktól kezdve a hűtő feltöltéséig csavaronként! Napok óta csak ezzel szórakoztam, igazi élmény, mikor végre beindul a motor, hogy aztán az első kanyarban tetőre álljon az egész.
Néha úgy emlegetik, hogy az autós játékok Dark Souls-a, és nem véletlenül.
Többször is sikerült egy baleset után a vaksötétben sétálva éhenhalni, mert elfogyott a söröm :-)
5.
5.
dvs00
És törés modell itt sincs bazmeg? Ennyire nem baszhatják el.. Nem értem ez 2020 felé miért lett ekkora luxus hogy már gyakorlatilag egyetlen játékban sincsen, konkrétan egy kibaszott játék nem jut eszembe ahol volt egy korrekt módon, igényesen kivitelezett mechanizmus a GTA IV vagy a FlatOut-ok óta. Az irreálisan magas összegeket persze továbbra is elkérik, igénytelen, kibaszott lusta pénzéhes szarrágó tetvek.
4.
4.
Falcon
Wrc4 játék jol sikerült erre a loeb rcing botrányos grafika még botrányosabb hanggal de hogy még tartalmatlan is . - nálam tiltolistán van minden millestonos cuc de hogy a wrc -licenszeket egy mégrosszabb csapatnak sikerült àtvenni szomoru
2.
2.
Angelwing
Ez egy vicc! Ezerszer látott dögunalmas fos! Meg hát ugye jön a Dirt 4 is, meg még kitudja mi ami ezt keresztbe harapja 8szor. Adnák ki az Insane Remasteredet inkább Unreal 4-el az többet érne.
1.
1.
crytek
Zsír. Most már ezzel az engine-el valaki valami atom rpg-t is készíthetne
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...