No Man's Sky - megérkezett az új frissítés

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 9.
  • Letöltés
Link másolása
Tegnap lengették be a Hello Games srácai a Path Finder Update-et, ma pedig már tölthető is az új frissítés. A javított látvány mellett, kapunk három szárazföldi járművet, illetve bekerült a kalapba a PS4 Pro-támogatás is.

Alaposan kitett magáért a Hello Games, a No Man's Sky Path Finder névre keresztelt frissítése rengeteg változást hoz a játékba. Kezdjük a grafikával: megjelentek a nagy és ultra felbontású textúrák, nagyobb kontrasztú fényhatásoknak örülhetünk, kapunk HDR-támogatást is, valamint a post-processing effekteket is átdolgozták. Ráadásul egy PS4 Pro birtokában 4K felbontásnak is örülhetünk.

Immár megoszthatjuk az interneten keresztül a bázisunkat másokkal, amiket aztán osztályozhatnak a rajongók a Steam Workshopon keresztül.

Az űrhajókat ezentúl négy kategóriába sorolják: Shuttle, Fighter, Hauler és Explorer. A Shuttle mindenre alkalmas, a Fighter inkább a harcban jeleskedik, a Haulereknek nagyobb raktere van, míg az Explorer a felfedezők járműve.

A patch másik jelentős újdonsága a szárazföldi járművek, az Exocraftok megjelenése. Egészen pontosan három típust kapunk, a Nomadot, a Roamert és a Colossust. Külön öröm, hogy időfutamokat is indíthatunk más játékosok ellen, miután lefektettük a pálya alapjait.

Ha eddig nem voltál elégedett a játék nehézségével, bizonyára örülni fogsz a Permadeath módnak, ahol a legkisebb hiba is azonnali halálhoz vezet.

Ami az egyéb változásokat illeti, élesedett a fotómód, átszabták a Discovery menüt, a Mission Logban pedig már egyszerre több feladatot is nyomon követhetünk.

25.
25.
A Pulyka
#20: Sajnos egyet kell hogy ertsek veled :( Akarmennyire is vartam ezt a jatekot, en is csalodtam benne. Valamennyire azert bejon a jatek, neha jo elovenni egy orara, de sajnos ennyi idon belul is unalmassa valik. Elso nap meg elvoltam vele par jol megtomott dzsoja utan, de amikor rajottem hogy kb.2 ora utan mar felfedeztem benne mindent, foleszmeltem hogy 50 fontot kar volt erte kicsengetni. Jo meg most is kikapcsolodni benne egy rovid ideig, igy a frissites utan ki is probalom megint, bar ez is kevesnek tunik ahhoz hogy hosszabb idore lekosson.
Kar erte, pedig tavaly ezt a jatekot vartam legjobban. Nagyon bizom benne, hogy majd a Mass effect Andromeda csillapitja a sci-fi ehsegemet egy idore.
24.
24.
zozo76hun
https://www.gamestar.hu/hir/hello-games-indie-kiado-hello-labs-225765.html

ez az ember mar ranezesre unszimpatikus. mikor az intejukban eloadta mekkora kiraly a jatek, onelegult pofaval, es vigyorgott mint a telihold, aztan kijott ez a rakas szar... bele kellett volna verni a kepebe.
23.
23.
Simonus18
El lett ba**va ez a projekt és a köré gyűlt hype-train tábor bizalma is. Hiába erőltetik, s ami a legszomorúbb, amit már az elején változtatni kellett volna: egy AAA árát kell még mindig fizetni érte.
22.
22.
zozo76hun
#21: "mert egy nagy xar az egesz jatek"

:)
21.
21.
kopic
#1: "Egy biztos ha a játék szar lenne nem generálna ekkora vitákat".

Ez most fajt.
Elarulom neked hogy pont azert van ekkora vita mert egy nagy xar az egesz jatek csak hatalmas kamu lett...
20.
20.
Yanez
#19: Most halálkomolyan mondom: az aknakeresőben is több a felfedeznivaló! :)
19.
19.
ADMlN
#17: Nem sok felfedezős játékkal játszhattál, mert én ennél csak jobbakat tudok.
18.
18.
17.
17.
kamgecam
Legjobb felfedezős játék amivel valaha játszottam, nem kell túl lihegni, felfedezős game azt kész, aki szereti ezt annak tökéletes.
15.
15.
zozo76hun
#12: pedig ennyi, ujraindul az egesz jatek ha elered a kozeppontot. semmi ertelme az egesz jateknak. mert ahhoz hogy csak repkedj meg jarj bolygorol-bolygora, semmi ertelme.
14.
14.
Mufika
#10: Nem AAA kategóriára céloztam, mikor azt mondtam hogy közepes.
13.
13.
Mufika
#10: Nem AAA kategóriára céloztam, mikor azt mondtam hogy közepes.
12.
12.
Extol
#11: Pfff.. Te, kis spoilerkirályfi
11.
11.
Ecneb
Továbbra sem látom értelmét az egésznek. A nagy cél, hogy eljuss középre, ahol, ahogyan azt már tudjuk semmi nincs. Akkor mi értelme feleslegesen "kalandozni" az üres bolygókon, hogy eljussunk a semmihez?
10.
10.
Heldengeist
#3: Szar világban élünk, ha a No Man's Sky a közepes. Akkor én az utóbbi jó néhány évből csak fasza játékokkal játszottam.
9.
9.
zozo76hun
#8: abbol mar semmi nem lesz
8.
8.
Simonus18
Hát ez még mindig nem hasonlít arra a produktumra melyet még anno E3-on annyira reklámoztak. Mi lenne, ha arra fókuszálnának előbb?!
7.
7.
Extol
Jó 4 giga anyag teljesen ingyen
6.
6.
zsocc-nrg
Át kéne hogy rakják early access-be mert ha minden igaz akkor még érkezni fog hozzá pár tartalmi frissítés. Egyébként örülök hogy még mindig támogatják a játékot a negatív fogadtatástól függetlenül. Én nagyon vártam annó, pedig benne volt a pakliban hogy egy ilyen kis indie csapat nem fog tudni felnőni egy ekkora feladathoz (ezért is lett volna jó a közösség bevonásával a korai hozzáférési mód), de bízom benne hogy idővel eléri majd azt a szintet mint amilyenre beharangozták.
5.
5.
Stranger
Jó gém lesz ez ha kijön minden frissítés... multi vagy coop van már?
4.
4.
Mufika
#3: A driveclub pedig egy teljesen másik eset volt, a kettőt még csak össze se lehet vetni.
3.
3.
Mufika
#1: A No man's s egy sima közepes játék, semmi több..fanboyokat találsz bármilyen játéknál, az m1 hogy jó e vagy egy rakás maci kaki. És szvsz megérdemel minden ócsárlást amit csak kap, minekután se az árcédula, se a marketing nem egy ilyen játékot sugalt.
2.
2.
user101
Hááát ?! Ha nem lett volna ekkora boszorkányüldözés ( megjegyzem, teljesen jogosan ) akkor ne hidd, hogy ezeket az updateket ingyé adták volna... Azért az mindent elmond a játékról, hogy a megjelenési felfutás után már nem tudta növelni a játékostáborát és a frissítés utáni egy héten belül ( amikor egy kicsit megugrott a felhasználói bázis ) több, mint 100'000-en adták vissza ( refundolták ) !!! Véletlen ? Nem, még mindig nem azt csinálják, amit eleve megígértek ( és amiért a balhé van ), hanem teljesen mást... Mintha azt soha nem is gondolták volna komolyan... :(((
1.
1.
Duken
Egy biztos ha a játék szar lenne nem generálna ekkora vitákat.Szerintem egy nagyon különleges rétegjáték ami a marketing a be nem váltott ígéretek és a hájp miatt pofára esés lett sokak számára.Akik pedig ennek ellenére adtak neki esélyt egészen különleges élményként tekintenek a gamre. Valaki majd megveszik érte, mások meg fröcsögve ócsárolják annyira megosztó.Egy biztos durván ráfeküdtek a játék ingyenes támogatására ami, folyamatosan csapják ki az újabb és újabb lehetőségeket. Tippikus Driveclub szindróma, még a végén ez is egy nagyszerű játék lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...