Európába érkezik a Valkyria-sorozat folytatása

  • Írta: fojesz
  • 2017. március 28.
  • Megjelenés
Link másolása
Június végén veszi be a boltokat a Valkyria-sorozat legújabb felvonása. A Valkyria Revolution bőven hoz majd változást magával, átalakul a harcrendszer, és az univerzumot is kicserélték a játék mögött.

Nekünk sem kell már sokat várnunk a Valkyria Revolution megjelenésére, a Valkyria-sorozat legújabb felvonása néhány hónappal a japán premier után, június 30-án érkezik meg Európába. Nálunk nemcsak PS4-es és PS Vitás, de Xbox One-os változat is készül a Media. Vision akció-szerepjátékából.

Az európai terjesztésért a Deep Silver felel majd, és míg a kézikonzolos kiadás kizárólag digitálisan jelenik meg, a nagygépes verziókra dobozosan is lecsaphatunk. Érdemes is, mert a 40 dollárba kerülő játék alaposan felforgatja majd mindazt, amit a Valkyria Chronicles-játékokban megtanultunk. Az univerzum más lesz, a körökre osztott harcrendszer helyett pedig egy akciódúsabb szisztémát kapunk, ami ötvözi a valós idejű harcot a taktikai szerepjátékokra jellemző küzdelmekkel.

A zenét a Chrono Triggert és a Xenogearst is jegyző Yasunori Mitsuda szerzi.

2.
2.
Zisten
Ennek a játéknak a demoját leszedtem anno a Japán PS store-ról.
Köze nincs a korábbi részekhez.
Ez az új harcrendszer pocsék és taktikai elem egyenlő a nullával.
Hatalmas csalódás volt.
Inkább adok ki pénzt az első rész remastered kiadására.

UI: Adták volna ki inkább a PSP részeket felhúzva PS4re, mint ezt.
1.
1.
Mortis
mióta a Steam megnyitotta a kapuit a japán játékok előtt, egyre több ilyen kardos-lányos játék érkezik: nincs ezzel semmi baj, de azért a rajongói bázis nagysága, akik megveszik ezeket kicsit rémítő számomra - nem gondoltam volna, hogy ennyi nyugati játékosnak van teljesen más ízlése, mint nekem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...