Lelőtték a GTA V Red Dead Redemption-modját

  • Írta: fojesz
  • 2017. április 24.
  • Gyászhír
Link másolása
Körülbelül három éve készült az a mod, ami arra volt hivatott, hogy beköltöztesse a Red Dead Redemptiont a GTA V motorja alá. A játékból pénteken jelent meg az első trailer, valószínűleg ez keltette fel a kiadó ügyvédeinek figyelmét.

A Red Dead Redemption V című mod fejlesztői arra vállalkoztak, megcsinálják a Red Dead Redemptiont a Grand Theft Auto V motorjával - és így a PC-seknek is adnak egy kis ízelítőt a western játékból. Az első screenshotok után pénteken már egy trailer is érkezett a három éve készülő munkából, a Take-Two azonban eddig nézte tétlenül a srácok mozgolódását.

A videó után ugyanis, úgy tűnik, a kiadó is elkezdte komolyan venni a projektet, a fejlesztők pedig azt mondták, kaptak egy megkeresést az ügyvédeiktől. Ezért úgy döntöttek, leállítják a munkálatokat, és értelemszerűen nagyon sajnálják a dolgot, még ha meg is értik valahol, hogy a cég védeni akarja a termékeit.

23.
23.
GAMEROD
Azért azt ne higgyétek hogy teljes értékű RDR lett volna ez a mod. Eddig még a kutyának se sikerült a térképen kívül többet ültetni egy GTA-ba.
20.
20.
dcba
Azt az egyet ertsetek mar meg, h nem a R*-nak fajt ez, hanem a Take Twonak.

A R* lefejleszti a jatekot, majd kapja erte a penzt, nem is az ovek a jatek, hanem a Take Two-e, akik nem gamerek, nem fejlesztok, hanem kokos lelektelen nyakkendos uzletemberek, akiknek ez semmit nem mond, h csak a map lesz atultetve, ok annyit latnak, h lesz PCn RDR, amit ok valamiert nem akarnak es ezert le lett tiltva a mod.

Tehat ne a R*-t anyazzatok, mert sztem nekik tokmind1, mi van az RDR-rel, valoszinu ha rajtuk mulna jonne PC-re is, ez kiadoi dontes, h valami jojjon e PC-re, mivel barmilyen fajo is beismerni, PC-re fejlesztni egy hatalmas riziko es egyatalan nem biztos, h behozza a raforditott penzt (plusz termeszetesen szamottevo hasznot), mivel sok a kaloz es az 5 dollaros bundleban vasarlo jatekos. Nekik meg az kell, h megjelenes utan max 1-1,5 honapban mindenki legalis boltbol megvegye teljes aron!
19.
19.
markoci555
mi a tököm ebben a jogtalan? ne engedélyezzék a modolást azt kész, ők csinálták a játékban, ráadásul ugyan az a készítő, nem mástól szedték a rdr-t
18.
18.
dcba
#12: Aki nagyon akarja, az kb egy elsonapos AAA jatek araert megvehet egy lastgen konzolt es hozza ezt az unalmas vacakot, amit valamiert mindenki agyonsztarol.

En par ora utan abbahagytam, mert annyira nem kotott le az egesz, pedig 2x is nekiultem, eloszor amikor meg friss jatek volt, legutobb meg amikor kapott visszafele kompatibilitast ONE-on es mind a 2x rajottem, h elalszom a jatekon annyira semmilyen unalmas az egesz.
17.
17.
Az a vicc az egészben (ahogy a linken szépen leírták), hogy lényegében csak a RDR mapját ültették volna át a GTA motorja alá, nem a játékot ahogy van. Nem ártott volna ez a Rockstarnak semmit.
16.
16.
KRAT0S
A GTA V-öt is lelőhetnék már végre mert qrva unalmas .
15.
15.
kopic
#10: Adom minden szavad ! Tenyleg csak a multira osszpontositottak egyertelmuen mert az merfoldekkel jobb lett. Sztori egy unalmas, erdektelen xar lett, rem gyenge karakterekkel (kiveve Trevort es tarsait). Elozo reszek nyomaba sem er.
14.
14.
crytek
#13: Ez csak az ilyen férgeket zavarja mint a Capcom ,Roksztár stb nyomorultakat.
Nem tudják elviselni, hogy valaki megcsinálja és ha meg INGYEN amikre ők pénzért se képesek.
13.
13.
Rakottkrumpli
A jogsértés az nem az értékesítésnél kezdődik? Vagy most már egy kisiskolást is be lehet majd perelni jogvédett karakter rajzolásáért? :D (Meg kb a fél moddb-t töröltetni lehetne, a gta 5-ös modok 90%-ával együtt, ahol jogvédett filmhősökkel nyomulhatunk, amiknek a modelljeit és a textúráit jogvédett játékokból szedték ki...)
12.
12.
GAMEROD
Aki nagyon akarja, tudja játszani PS Now-on keresztül pc-n is. Azt sem hinném hogy a mod tökéletes lett volna.
11.
11.
crytek
Szokásos fejlesztő paraszt felfogás ha mi baszunk megcsinálni, nehogymár lekörözzön minket holmi pár paraszt főleg INGYEN.. Féreg mocskok
10.
10.
ollie92
Azért a R* is egyik geci cég, nem kell az egekig magasztalni. Kiadják X360/PS3, holott már az évben jöttek a nextgen konzolok. másfél évre rá bejelentik nextgenre, majd PC-re is. Na így kell megszedni magukat rendesen ! Maga játék meg nem robbant akkorát, amekkorát kellett volna, látni hogyan baszták el az egyjátékos módot és a multi lett a mindenük. 3,5 év alatt még mindig semmi és nem is lesz sztori DLC. GTA 4 ezalatt kapott 2-t is ! GTA6 lehet kap egy ócska 2órás sztorit és a többi majd a multiban. Ezért jó, hogy még van a Witcher3, aki egy szép FUCKOFF-t mutathatott be a R*. Nem ők a játékipar királyai már ! az RDR2 meg teljesen ködben van, azon se lepődnék meg, ha még fél, vagy 1 évvel elhalasztanák a kiadását.
6.
6.
crashpipi
#4: Ilyen esetben ugyan milyen kárpótlásra gondolsz? :) Én nem adnék semmit és pont nem érdekel, hogy mennyi munkaórát ölt bele, ha az én jogvédett termékemről volna szó. Csináljon újat, saját ötletből!
Csak, mert jó fej vagyok, max adnék nekik egy RDR2 előrendelői DLC-t ingyen. :D
4.
4.
Gykrizsi
Na akkor itt is mehet majd a háborgás, a "szent és sérthetetlen cég" is tud csúnya dolgokat tenni. Remélem legalább valami kárpótlást kaptak 3 év után.
1.
1.
Machiavelli
PC-re is ki kellett volna adni a Rockstarnak...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...