Csak 2018-ban jön az Overkill The Walking Deadje

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 6.
  • Csúszás
Link másolása
Már három éve várunk a Payday fejlesztőinek The Walking Dead-játékára, ám az mégsem jelenik meg idén. A készítők szerint még egy bő év kell a kooperatív akciójáték befejezéséhez - vajon miért tart ilyen sokáig a fejlesztés?

Az Overkill The Walking Deadjét még a 2014-es Gamescomon jelentették be, legutóbb tavaly januárban hallottunk róla, akkor 2017-re ígérték a premiert. Nos, ebből sem lesz semmi, a fejlesztők bejelentették, hogy 2018 második felére csúszott a játék PC-n és konzolokon.

A kiadásért a Starbreeze felel majd, a vezérigazgató, Bo Andersson Klint szerint még több idő szükséges ahhoz, hogy az anyag teljes pompájában ragyogjon - szóval csak a szokásos kifogásokat hozta fel az úriember.

A játék egyébként a kooperatív módra koncentrál majd, lesznek benne túlélő- és RPG-elemek is, némi lopakodással megspékelve. Noha a cím a képregényeket veszi alapul, teljesen új karakterekre és történetre koncentrál majd.

A kiadó egyébként megígérte, hogy egy május 10-én esedékes livestreamben betekintést nyerhetünk a The Walking Dead fejlesztésébe. Talán végre gameplayt is kapunk?

2.
2.
GAMEROD
Jó sokat halasztottak rajta, máshol ennyi idő alatt 2 játék is elkészül. Remélem jobb lesz mint az előző Walking Dead fps.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...