Frostpunk - itt vannak az első képek

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 19.
  • Képek
Link másolása
A This War of Mine fejlesztőinek új játékában ismét jégkorszak köszöntött a világra, ilyen zord körülmények között kell életben tartanunk az embereinket. Gőzgépeket telepítünk a bázisra, és nehéz döntéseket hozunk meg.

A 11 bit Studios következő játéka lényegében egy városépítő stratégia, ám a komoly drámai téma ezúttal is tetten érhető. A Frostpunk sztorija szerint egy újabb jégkorszakban járunk, nagyon kevés ember maradt életben, a túlélők pedig gőzgépekkel hajtott bázisokon próbálnak meg boldogulni.

Az emberiség utolsó bástyáját üzemeltetik a játékosok, amit folyamatosan bővíthetünk ki a környékbeli jégtömeg kiolvasztásával. Igen ám, de a megnövekedett populációt etetnünk kell, betegségek is előfordulhatnak, és sokszor igen kemény döntéseket kell meghoznunk. A Frostpunk arra keresi a választ, hogy mire képes az ember, ha határok közé szorítják. Igen, még kannibalizmus is szóba jöhet!

Az első screenshotok szerint az elégedettség-állapotjelző igen fontos lesz a játékban. Minél magasabb az értéke, az emberek annál jobban hisznek benne, hogy megérik a holnapot.

A Frostpunk még idén befut PC-re.

2.
2.
kastorhun
Tetszik, örülök annak hogy kis stúdiók ilyeneket is össze tudnak hozni.
1.
1.
Chrysh
Nagyon remek ötleteket valósít meg ez a kis stúdió, drukkolok nekik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...