Sniper Elite 4 - jön a Deathstorm DLC utolsó része

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 14.
  • Letöltés
Link másolása
Végre visszatérhetünk a náci Németországba a Sniper Elite 4 háromrészes DLC-jének utolsó darabjában. A Deathstorm: Part 3-ban egy titkos nukleáris projektet fúr meg hősünk, Carl. A minikampány a jövő héten zárul.

Végéhez közeledik a Sniper Elite 4 tartalomgyártása. A Deathstorm Part 3: Obliteration július 18-án élesedik a szezonbérlet tulajdonosai számára. A háromrészes minikampány fináléjában újra a náci Németország szívébe látogatunk, hogy ott felszámoljunk egy titkos nukleáris projektet.

Ugyanezen a napon egy kisebb csomag is elérhetővé válik. A Lock and Loadban egy sor új fegyvert kapunk, név szerint: SVT, M30 Drilling és Mauser M712.

Az ingyenes tartalmakról sem kell lemondanunk: három új térképpel (The Facility és The Bunker) bővül a multis térképek sora, a szintsapkát megnövelik a fejlesztők, valamint lecserélhetjük a puskatartó táskánkat is.

2.
2.
atesz89
Sorozat talán legjobb része single player terén, a multi-ban szerintem a v2 veri mindent. Viszont ebben a karakterek mozgását nagyon eltalálták, amit elrontottak túl nagyok a pályák 12 embernek, hogy túlárazták 60 euroért inkább sokan codot, bf-et vesznek. Ez egy rétegjáték és az árat úgy kellett volna kialakítani maximum 10 ezeret kellett volna kérniük. + elvileg ez az utolsó DLC , februárban megjelent játék most meg július van. 5 hónap alatt elengedik a játékot. Nem támogatják tovább ami elég gáz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...