Jövőre folytatódik a Battlefield-sorozat?

  • Írta: Shifty
  • 2017. július 31.
  • Pletyka
Link másolása
A múlt héten tartotta aktuális pénzügyi esztendőre vonatkozó beszámolóját az Electronic Arts, ahol a kiadó vezérigazgatója, Andrew Wilson állítólag a befektetőknek megerősítette, 2018-ban mutatkozik be az új Battlefield.

Hivatalos bejelentés ugyan nem érkezett az Electronic Arts részéről, de egy rajongói oldal friss Twitter-bejegyzése szerint az Electronic Arts vezérigazgatója, Andrew Wilson a múlt héten tartott pénzügyi konferenciáján a befektetőknek megerősítette, hogy 2018-ban új résszel bővül a Battlefield-sorozat.

Annak ellenére, hogy hivatalos megerősítés nem érkezett a kiadótól, abszolút nem tűnik elképzelhetetlennek, hogy jövőre új epizóddal egészüljön ki a Battlefield-franchise, hiszen egy ideje már kétéves ciklusokban érkeznek a sorozat darabjai.

Idő előtt lebukott a Battlefield 1: Revolution Edition

De amíg várjuk a sorozat következő felvonását, addig itt van a még mindig nagyon népszerű Battlefield 1, ami egy, az Amazon jóvoltából kiszivárgott adatlap szerint hamarosan új, minden eddig megjelent DLC-vel és szezonbérlettel megpakolt kiadást kap. A Revolution Edition augusztus 22-től lesz megvásárolható, mindhárom platformra, 59,99 euró ellenében.

10.
10.
#9: Ez más magyar oldalakon is megjelent.
9.
9.
kopic
Hogy ti milyen "a hulyenek is egyertelmu" hireket tudtok lehozni, az azert nem semmi...
-.-
8.
8.
ollie92
Már hónapokkal ezelőtt megmondták, hogy 2018-ban ismét kapunk új BF-et.
Az EA kezd ráállni a BATTLEFRONT/BATTLEFIELD körforgásba, mivél idén BFII,
2018-ban új Battlefield.

https://www.youtube.com/watch?v=Ncw4ktiqWEM

Amúgy nagyon remélem, hogy WWII lesz és tömött tartalommal, kevesebb néger, több fegyver, de ahogy az elkurvult DICE-ot ismerem :
Tele lesz néger, muszlim, homo, többneművel és nőkkel. A játék szobra is egy zsidó, néger nő lesz. Még akár az is meglehet, hogy kihagyják a náci szimbólust, mint a retardált, lúzer Sledgehammer.Még 2016-ban, a BF1 megjelenése előtt Jackfrags megkérdezte a közönséget, hogy milyen érában szeretnék újra látni a Battlefieldet.

https://www.youtube.com/watch?v=UVo6hH_up5Q (1:20)

Nos, eléggé egyértelmű lett a szavazás:

1. WW2 53%
2. MODERN WARFARE 15%
3. SCI-FI 13%
4. NEAR FUTURE 12%
5. WWI 6%

Ennek ellenére nagyot léptek, jól sikerült eltalálni a BF1-et, de az erőltetett politikai "korrektség", feminácik és a nullával egyenlő tartalom, játékmechanikát egyre jobban szétbaszó peccsek haza is vágták elég gyorsan.
Ha nem kezdenek el gyorsan TARTALMAS DLC-ket kiadni, akár meg is baszhatják magukat !

7.
7.
vhkcolos
#2: 2018 novemberig eladnak kb 15 milliot a cod-bol, nemigen lesznek beszarva actiék
6.
6.
crytek
2K villanthatna egy nagyot ha előkaparná a Vietcongot és egy mai brutál engine-el visszaküldene minket Vietnamba!!!!!!
5.
5.
kastorhun
Valószínűleg azt a visceral fogja majd készíteni.
4.
4.
Beniciodeltoro
#2: Tőlem jöhet 2.VH-s és Bad kompániás modern is, bármelyik jöhet.
3.
3.
KőbányaKispest
Azért a Rev Edition mindennel megpakolva 60 euróért nem rossz. Azért már gondolom jár tartalom, nem úgy, mint megjelenesékor
2.
2.
dvs00
Ha a BF is visszatér a második világháborúhoz (már pedig elég logikus kronológia állása szerint), akkor bizony kőkeményen körbehugyozza a CoD WWII. - t az kurva isten és abban azért nem lesznek még buzik meg négerek sem a német gyalogság sorai között remélhetőleg. Jöhetne már most bazmeg.
1.
1.
Ez egyértelmű, két évente szokott jönni új rész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...