A DICE egykori fejesével rajtol a Ubisoft új stúdiója

  • Írta: fojesz
  • 2017. augusztus 9.
  • Biznisz
Link másolása
Újabb stúdiót nyit a Ubisoft, ezúttal Stockholmot nézte ki magának a kiadó. Érdekesség, hogy a csapat vezetésére egy helyi arcot igazolt le a cég, ő Patrick Bach, a DICE egykori vezetője.

A Ubisoft jelenleg több mint 30 stúdióval és 10 ezer alkalmazottal dolgozik, csak idén két új csapatot indított (Berlinben és Bordeaux-ban), és most bejelentette a harmadikat is, amelynek Stockholm ad otthont. A brigád élére ráadásul egy tapasztalt helyi arcot sikerült leszerződtetniük: Patrik Bach a szintén stockholmi DICE-nál töltött el 15 évet, a vezetői pozícióból vonult vissza tavaly - elvileg - a családja miatt.

A Ubisoft Stockholm a malmöi Massive-val együtt dolgozik majd, az első közös projektjük az új Avatar-játék lesz. Az eddigi infók alapján grandiózus fejlesztéssel van dolgunk, jelzésértékű, hogy a Ubisoft intenzív toborzásba kezdett az országban: a stockholmi csapat két éven belül 100 munkatársat venne fel, és a Massive is szeretne 200 új embert a meglévő 400 mellé.

3.
3.
user101
Csak akkor érdekel az avatar, ha szét lehet lőni, atommal bombázni, napalmal füstőlni azokat az idegesítő nyivákoló barom izéket... Már elnézést! >:E
1.
1.
Beniciodeltoro
Az Avatar játék nagyon nem fog érinteni, de a Ghost recon és a Far Cry folytatása jobban izgatna, azokba fektessenek több energiát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...