God Eater 3 - befutottak az első képek

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 15.
  • Képek
Link másolása
Pár nappal a hivatalos bejelentés után végre az első screenshotokat is láthatjuk a God Eater 3-ból. A Bandai Namco ugyan újabb információkat nem árult el a játék kapcsán, a képek viszont beszélnek helyettük is.

Nem olyan régen jelentette be a Bandai Namco, hogy érkezik a God Eater harmadik epizódja. Arról nem esett még szó, hogy körülbelül mikor számíthatunk a programra és hogy milyen platformokon lesz elérhető, de a történetről elárultak egy keveset a fejlesztők.

Az első hírmorzsák és a debütáló előzetes után most az első képek is megérkeztek a játékból. A fejlesztők a képcsokor mellé több információval nem szolgáltak, de a friss screenshotok talán kárpótolhatják a kíváncsi természetű rajongókat. A közzétett képeken több ellenséget és környezetet is szemügyre vehetünk, és bemutatkozik a fő karakterünk is.

Aki szereti a futurisztikus posztapokaliptikus világokat, és szeret hatalmas szörnyek ellen harcolni, annak tökéletes választás lehet a kicsit Monster Hunterre is hajazó God Eater 3.


A Bandai Namco továbbra sem közölte a platformlistát és dátummal sem szolgált, de reméljük, hogy hamarosan többet megtudhatunk a címről! Addig is be kell érnünk a képekkel.

1.
1.
Duken
A God Eater a legalulértékeltebb játék, pedig az egyik legcsiszoltabb harcendszerre van a Ds mellett. Remélem a 3-dik részében felturbózák a grafikát akkor talán többekhez eljutna ez a gyöngyszem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...