The Evil Within 2 - belső nézetben még ijesztőbb

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 23.
  • Hír
Egy érdekes easter eggnek köszönhetően megtapasztalhatjuk, hogy mennyivel félelmetesebb a horrorjáték first-person nézetben, mint a külső nézetes kamerakövetéssel.

Összességében egész jóra sikerült a The Evil Within 2, de több hiányossággal is találkozhattunk benne. A félelemfaktor viszont maximálisan rendben van a programban, azonban még ennél is lehet ijesztőbb: egy érdekes easter eggnek köszönhetően akár first-person nézetben is végigjátszhatjuk a sztorit.

A kisebb látótér miatt, és annak hála, hogy csak az előttünk történő dolgokkal vagyunk tisztában, egyből bekeríthet a klausztrofóbia érzése first-person nézet esetében, plusz adrenalinlöketet adva ezzel a programnak. A SkacikPL nevű youtuber egy új videójában azt láthatjuk, hogy működik a cím az említett kameraállással: ahhoz, hogy ezt a nézetet behozzuk a játékba, a “pl_FPS 1” kódot kell bepötyögnünk egy bizonyos ponton, és máris előhívhatjuk a nagyobb parával kecsegtető kameranézetet. 

Azt azonban tudnunk kell, hogy a játékot alapvetően nem erre a nézetre tervezték, tehát találkozni fogunk furcsa interakciókkal és bugokkal ebben a formában. Egy próbát mindenesetre mindenképpen megérhet azoknak, akik kevésbé féltek az eredeti felállásban!

5.
FlexSteel
#3: Nem kell komolyan venni. Neki mindig minden megvan már a legelső napon a legelső pillanatban. Ebbe a játékba sem játszott bele normálisan (ő maga írta le a tesztnél), de határozottan állítja, hogy a játék nem ijesztő.
4.
#3: Rossz helyen böngésztél. Switch hírek alatt, főleg a játékmegjelenéseknél ő a legpozitívabb hozzászóló.
3.
PrimYaz00
OFF:
Ennek az idiótának minden cikknél van vmi behányása? Komolyan 5-6 cikket megnyitottam ami érdekelt, olvasom a kommenteket, hogy mi a véleménye az embereknek, erre mindig megtaláltam ezt a majmot, vmi hasonló cinikus negatív hozzászólással... hogy egyeseknek ennyire szar legyen az életük.
2.
Oldman
Link21!
Nem biztos! Hiszen ami ijesztőnek van beàllìtva ès valòjàban mègsem az, az bizony ennek tudatàban màr-màr ijesztő. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...