X06: Splinter Cell 5 - Conviction csak X360-ra

  • Írta: fojesz
  • 2006. szeptember 27.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ubisoft hivatalos bejelentéséből tudtuk meg, hogy az októberben megjelenő Splinter Cell: Double Agent utáni Sam Fisher-játék Xbox 360-exkluzív cím lesz.
A Ubisoft hivatalos bejelentéséből tudtuk meg, hogy az októberben megjelenő Splinter Cell: Double Agent utáni Sam Fisher-játék Xbox 360-exkluzív cím lesz.

Az itteni artokon látható ötödik Splinter Cell-rész első információit is a barcelonai X06-kiállításon tették közzé, bár e címnek készültéről is tudunk, mióta egy csúnya hacker volt olyan galád, hogy feltörte a Ubisoft szerverét Sam Fisher módra és kihalászott onnan mindent (szóvicc, értitek...).

Egy hivatalos bejelentés keretében azonban a Ubisoft bejelentette, hogy a Splinter Cell: Double Agent után ötödik részként is felfogható Conviction X360-exkluzív lesz, s maximálisan igyekszik majd kihasználni a következő generációs konzol minden adottságát. Meglátjuk, mi sül ki belőle, mindenesetre mi már a Double Agenttől is el vagyunk olvadva!

Frissítés: Mint később megtudtuk, ezen exkluzívitás csak a konzolos verziók között érvényes, így a játék PC-re is meg fog jelenni. Tehát a cucc csak X360-ra és PC-re érkezik majd, PS2-re, PS3-ra, Wii-re és más platformokra nem.
4.
4.
fojesz
A fifa06 x360-on átvezetőknél röcögött néha alig észrevehetően, erre melékszem. Bár ez inkább az ea sara, nem a microfosé.
3.
3.
Ca$h
Én sem találkoztam mégolyan XBoxos játékkal ami akadozik főleg olyannal nem ami X360-on akadna! Ugyhogy erdekes kis hozzaszolas volt ez fiam! :)))
2.
2.
shyfter
Én olyan játékot még nem láttam ami akad. Pedig van 170 játékom a sima xbox-ra.
1.
1.
Halfer
Ezek a képek kegyetlen jó hangulatot sugároznak :DD (Y)



LordRAT: "barcelonai X06-kiállításon" - szóval ez az :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...