A Warner is ráfekszik a DC-univerzum játékaira

  • Írta: Shifty
  • 2017. november 7.
  • Pletyka
Link másolása
A jövőben nemcsak a Marvel, de a Warner Bros. és a DC is alaposan ráfekszik a játékadaptációkra. Egy friss hír szerint ugyanis a Rocksteady mellett a Batman: Arkham Origins fejlesztőcsapata is új szuperhősös alkotáson dolgozik.

A Rocksteady sikeres Batman: Arkham-trilógiája óta látszólag sem a Warner Bros., sem a DC nem erőltette túl a DC univerzumában játszódó szuperhősjátékokat. Persze azt már egy ideje tudjuk, hogy a brit stúdió gőzerővel dolgozik egy vadonatúj produkción, de arról egyelőre csak annyit lehetett tudni, hogy eldobjuk majd az agyunkat tőle.

A legújabb pletykák szerint a csapat egyébként a Batman: Arkhamhoz hasonló koncepciót követve fejleszti új játékát, aminek a főhőse ezúttal Superman lesz. A friss hírek ráadásul arról szólnak, hogy a Game Informer következő száma leplezi majd le az új játékot.

De úgy tűnik, nem ez az egyetlen DC-játék, ami a Warner saját stúdióinál készül. A Redditen található egyik friss bejegyzés szerint egy LinkedIn-profil idő előtt leleplezte a Batman: Arkham Originst is készítő Warner Bros. Montreal új játékát, ami a tervek szerint nyitott világú, egy és többjátékos móddal lesz felvértezve, és a Batman: Arkham ismert elemei is visszaköszönnek majd benne.

1.
1.
Az első két Arkham játék után már egyenesen ásítottam az Origins-en, nem sok egyediség van benne. Remélem azért kicsit jobban megerőltetik magukat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...