Utolsó kedvcsinálón a DOOM Switch-változata

  • Írta: gabeee
  • 2017. november 11.
  • Videó
Link másolása
Tegnap óta elérhető a DOOM Nintendo Switch-en is, ezt ünnepli a Bethesda legújabb trailere. Az utolsó kedvcsinálón tömény gameplay jeleneteket láthatunk, és a hibridkonzol is különböző aspektusokban bukkan fel.

November 10-én, azaz a tegnapi napon érkezett meg a boltokba a DOOM Nindtendo Switch-verziója. Több hír is foglalkozott már az elsőre merésznek tűnő ötlettel, azóta azonban megbarátkoztunk a tényekkel, hogy egy ilyen típusú játék is szólhat nagyot a hibridkonzolon.

A Bethesda nem is aprózta el a megvalósítást, az első videók alapján komoly teljesítménnyel futott be a DOOM ezen változata. A legújabb és egyben utolsó kedvcsináló kizárólag a hangulat fokozására összpontosít, és ezt remekül is teszi, hiszen tömény akciót tartalmazó gameplay jelenetekkel ösztönzi rajongóit a vásárlásra. A fejlesztők a videóban még egyszer utoljára arra is felhívják a játékosok figyelmét, hogy az Arcade mód és az online multiplayer is részét képezi ezen portnak.

14.
14.
delphijos
#10: "Gyerekeknek való"

Szrintem mindenki gyerek aki játszik.
13.
13.
SgtEversmann
Volt PSP-m, nem volt jó a kis kijelző. Viszont, átérzem ha valaki sokat utazik, akkor életmenő lehet. Ráadásul, ha visszateszed a dokkolóba, ott folytatod ahol abbahagytad.
12.
12.
RangerFox
Csúnyácska. Nyilván kis kijelzőn vállalhatóbb, de akkor is...
10.
10.
#9: Nekem már nincs. Eladtam két hete, Gyerekeknek való.
3.
3.
MzperXD
Ez az új (2016?) Doom switch változata vagy a régebbi (2006?) Doom? /lehet nem pontosak az évszámok, de értitek kb/
2.
2.
#1: A 17 ezres nyitóár itthon átlagos switch ár. Még egy tetrisnél megérteném a (szokásos) rinyálásod, de ez egy igazán jó port és az ehhez mérten az árazása is helytálló.
1.
1.
Blazkowicz
Nem csak a switch túlárazott, de a rá adott játékok is. 65€ Doomért? Betegek ezek...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...