Hitman-sorozaton dolgozik a Hulu

  • Írta: Shifty
  • 2017. november 13.
  • Cooltúra
Link másolása
A Hulu és a Fox 21 megerősítette, hogy az IO Interactive-val karöltve készítik a Hitman-sorozatra épülő tévésorozatot, aminek pilotját az a Derek Kolstad kapta meg, aki az első és a most készülő John Wick-részt is papírra vetette.

Ugyan a gyöngyvásznon rendre elbukott a 47-es ügynök kalandja, a Hulu és a Fox 21 mégis lát benne fantáziát, így az esti órákban megerősítették, hogy sorozatot készítenek majd a bérgyilkos kalandjaiból, aminek alapjait természetesen a játéksorozat adja majd.

A Deadline értesülései szerint a pilotot az a Derek Kolstad jegyzi majd, aki a John Wick első és éppen készülő harmadik részének forgatókönyvén is dolgozott és dolgozik. Kolstad egyébként producere is lesz a sorozatnak, többek között Adrian Askarieh és Chuck Gordon mellett.

A Hitman az IO Interactive koronaékszere, a Square Enixszel történt szakítás után is azon volt a dán csapat, hogy náluk maradjanak a jogok. A 2000-ben megjelent első rész óta számos epizódot megélt széria jelenleg több mint 25 millió eladott példánynál jár, így a Fox és a Hulu is joggal bízik abban, hogy portfóliójuk ékköve lesz majd a sorozat, függetlenül a 2007-es és 2015-ös filmek kudarcától.

2.
2.
Matt8888
Csak még egy jó színész kell, hogy a bizalmat megszavazzam. Remélem sikerül összehozniuk.
1.
1.
Matt8888
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...