Hivatalos: PS3-ra és PSP-re is elkészül az Oblivon

  • Írta: fojesz
  • 2006. szeptember 30.
  • Bejelentés
Link másolása
Annyi pletykal után, végre a Bethesda is megerősítette a feltételezéseket, melyek szerint a méltán népszerű The Elder Scrolls IV: Oblivion PS3-ra és PSP-re is elkészül.
Annyi pletyka és utaló jel után, végre a Bethesda is megerősítette a feltételezéseket, melyek szerint a méltán népszerű The Elder Scrolls IV: Oblivion PS3-ra és PSP-re is elkészül.


Az Official PlayStation Magazine értesülései szerint a PlayStation 3-as verzió tartalmaz majd új egy frakciót, illetve további karaktereket, fegyvereket és más felszerelési tárgyakat, valamint állítólag a történet is ki lesz terjesztve valamelyest. Az átnevezett, gyakorlatilag nulláról újraírt PSP-s változat (The Elder Scrolls Travels: Oblivion) leginkább a korábban mobilokra és Nokia N-Gage-re megjelent The Elder Scrolls-játékokhoz hasonlítható majd.

Amerikában már november 17-én megjelenik PS3-nyitócímként az Oblivion, míg a PSP-s játék csak jövő év tavaszán érkezik - Európában a Ubisoft adja ki a címeket, előbbit márciusban, mikor is erre felé startol a PlayStation 3. A fenti három csúnya kép állítólag a következő generációs verzióból származik.

5.
5.
machintos
4.
4.
donmarchello
Végre valami NAGYON jó játék is kinnt lesz a startnál.
3.
3.
machintos
az biztos h kell még idö h maxot kihozzáka ps3-bol de az oblivion még igy is nagyon jo leszs4!!!!!!
2.
2.
Dajin
ps3-ból ez még meszze nem hozza ki a maxot sajna.. még egy jodarabig semmisem, psp-re meg egy tök ujrairt cucc jön, természetesen egy másfajta oblivion, és nem ezzel a grafoval
1.
1.
machintos
királysságg h jön psp-re is!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...