Megérkezett a free-to-play StarCraft II

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 16.
  • Akció
Link másolása
A Blizzard az idei BlizzConon erősítette meg, hogy ingyenesen elérhetővé válik a StarCraft II: Wings of Liberty teljes kampánya és multija. A várakozásnak pedig vége, már minden érdeklődő letöltheti a sci-fi RTS-t. Ütős trailereket kaptunk mellé.

A Blizzardnak hála ingyenessé vált a StarCraft II: Wings of Liberty, ez azt jelenti, hogy kötöttségek nélkül játszhatod végig az egyjátékos kampányt és a multiplayert is. Az egyedüli korlátozás, hogy a meglévő és a soron következő Co-op Commanderek csak az 5. szintig fejlődhetnek, kivéve Raynort, Kerrigant és Artanist.

Csak simán töltsd le a Battle.net launchert, és máris elérhetővé válik a StarCraft II első epizódja. Ha már megvan a Wings of Liberty, akkor a Heart of the Swarm expanziót kapod meg ingyenesen december 8-ig.

4.
4.
Nando
Nekem megvolt a zerg kampány, de úgy látom így megkaptam a protost is, egyedül a Nováért kér pénzt...
3.
3.
shooter1234
#2: Az alapjátékot megvettem én is anno, g2a -ról egy kóddal és most megkaptam hozzá a zerg kampányos kiegészítőt. Ott van a battlenet fiókban a név mellett egy ajándékcsomag ikon, arra rákattintva lehet behúzni.
2.
2.
Juha
#1: Szerk.: semmi HotS utalást nem leltem a f2p Starcraft 2 linknél, a wol aktív, tehát anno regisztráltam ezek szerint, de csakis fizetős tartalmakra buzdít...
1.
1.
Juha
Mobilon nincs kedvem keresgetni, de valaki erősítse már meg az info-t: ha dobozos WoL-om van (amit 2990-ért vettem csak azért, hogy "ingyen" legyen a szállítás, de jó vétel volt), akkor most megkaphatom a HotS-ot? Vagy csak dec. 8-ig játszhatnék vele? Vagy dobozosra ez nem vonatkozik? Vagy én vagyok a hülye? A cikkből egyik sem derül ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...