Az idei PSX-en mutatkozik be az új Devil May Cry?

  • Írta: Shifty
  • 2017. november 13.
  • Pletyka
Link másolása
Egy jól értesült Reddit-felhasználó szerint mozgalmasnak ígérkezik az idei PlayStation Experience, a Sony ugyanis bemutatja a következő Devil May Cry- és Soul Calibur-epizódokat.

Nem először röppennek fel hasonló hírek, a mostani viszont azért is tűnik egy fokkal megalapozottabbnak, mert az a Reddit-felhasználó hintette el a szóbeszédeket, aki korábban az Injustice 2 Tini Ninja Teknőcök-kiegészítéséről is lerántotta a leplet.

A mostani hírmorzsák szerint a PlayStation Experience-en több nagyobb bejelentésre is számíthatunk, amelyek egyike a régóta pletykált Devil May Cry ötödik felvonása, amiben Dante mellett Vergil és Nero is játszható karakter lesz. Szintén a Reddit-felhasználótól származó információ, hogy a Soul Calibur is új résszel gazdagodik, amely szintén a Sony különálló, decemberi show-ján mutatkozik be.

Végezetül pedig azt is megerősítette, hogy készül a Resident Evil 2 Remake, bár ezt a Capcom eddig sem tagadta.

13.
13.
PrimYaz00
#11: Gratulálok, inkább hanyagold a Devil may cry-t és maradj a Codnál :)
12.
12.
Yonkou
Nem volt nagy gond az új változattal (csak a story-val), de ha választani kéne, akkor inkább a régi szériára építsenek... az a Dante szerethetőbb figura volt az új változatánál. És így hogy Devil May Cry 5-ként szerepel (és ha tényleg hiteles a leak), még esély is van rá, hogy nem azt a retek story-t viszik tovább... bár azt a búval baszott nerot igazán elfelejthetnék.
11.
11.
Onion
Régi DMC nincs értelme folytatni. DMC 4 erőltetett félkész játék volt C kategóriás anime történetével.
10.
10.
Deadpool
Megjegyezném, hogy a DMC az a remake, nem pedig a cikkben lévő játék, ahogy a benne szereplő kép se az. Gondoltam szólok, hogy ne legyen kavarodás.
9.
9.
tyber16
ÚRISTEN imáim meghallgattak meg nagyon sok DMC fané úgy tűnik!! És így hogy az szellőztette meg aki az injustice-t és az is bejött így aztán....ááá de messze van az a pár hét még! Újra előtört a gyermeki énem ettől a hírtől....
Bár az, hogy Vergil is játszható lesz azt nem tudom hogy oldják meg, mikor ő elvileg meghalt vagy mi :D De lehet, úgy mint a 4 special editionjébe, hogy csak beleteszik hogy vele is végiglehessen szaladni a pályákon, mert a sztoriba nemtudom hogy férne bele. Dante, ugye megölte őt az 1-be és Mundust is. Ha csak nem támasztják fel őket valahogy akkor én nem tudom, hogy lehetne behozni a sztoriba. És lehet végre választ kapunk arra is, hogy Nero tényleg az ő fia-e.
Akármi is lesz, várós lesz a PSX annyi szent!
8.
8.
kamgecam
#7: Tuti nem lesz ex a Dmc ne aggódj. Én inkább a From Softwere új játékára lennék kíváncsi.
7.
7.
Gykrizsi
#6: Legyen neked igazad. Időlegesnél egy rossz szavam nincs :)
6.
6.
Yanez
#5: A TR viszont csak ideiglenes ex volt. A kakidobálás akkor volt, amikor azt hitték nem az lesz. Meglátjuk mi lesz a helyzet a DMC-nél, de szinte biztos, hogy nem lépik meg az exé tételét. Max itt is csak ideiglenesen.
5.
5.
PaprikaJancsi
#2: Ha ex.lesz akkor jöhet a Tomb Raider-nél tapasztalt szardobálás. :D
4.
4.
Darksiders84
DMC jöhetne szerintem lenne rá igény rendesen.
3.
3.
KRAT0S
Ezt így látatlanban megmondom hogy első napos vétel lenne :D
Remélem nem kamu hír :)
2.
2.
Gykrizsi
Remélem ez nem azt jelenti, hogy exc. lesz, mert azért egy DMC-ért fájna a szívem. (egy időlegeset még elfogadok). Mindenesetre várom, legyen akárhogyan is.
1.
1.
strike19
Ez jó erről van szó.Örülök hogy a Sony ilyen címket dob ki a konzol generáció felénél (jó 60%-nal). Emlékszem anno a PS3-érában ilyenkor mindenhol csak a Move-os játékok mentek az expókon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...