Battlefront II - jöhet a karakter-testreszabás

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 30.
  • Pletyka
Link másolása
A Star Wars: Battlefront II játékosainak hamarosan testreszabhatják a karaktereiket, legalábbis egy kiszivárgott videó tanúsága szerint. Ne gondoljatok nagy dolgokra, lényegében csak többféle skin közül választhatunk.

A megbízhatónak mondható uninspired_zebra nevű Reddit-felhasználó egy olyan videót tett közé, amely a Star Wars: Battlefront II karakter-testreszabási lehetőségeit mutatja be. Ez a funkció hiányzott a premierkor, de a DICE már korábban is hangoztatta, hogy valamilyen módon lehetőségünk nyílik személyre szabni a multis karaktereinket.

Ne gondoljatok részletekbe menő kozmetikázásra: a hat frakció egyikére kattintva egy olyan menüpontot kapunk, ahol számos skin közül mazsolázgatunk. Persze a kánontól idegen, rikító karaktereket biztosan nem készíthetünk, aki tehát rózsaszín Darth Vaderre vágyik, csalódni fog.

Reméljük, a funkció hamarosan bekerül a játékba!

4.
4.
delphijos
“A Star Wars: Battlefront II játékosainak hamarosan testreszabhatják”

Legalább a bevezetőt illene elolvasni hogy értelmes legyen. Meg ha a cikket nem is mindig sikerül.
3.
3.
Ruga
Ahogy a Destiny 2-őt, úgy a Battlefront "-őt is úgy látom a játékosközösség hagyja főni a levében az előző rész fiaskója miatt. Meg is érdemlik a kiadók, hogy egy picit elgondolkodjanak miért is nem szaladnak az emberek a boltba első nap megvenni a játékokat. Ellenben majd a CD Project Red féle Cyberpunk 2077-et habozás nélkül elő fogom rendelni. Ennyit jelent a bizalom!
2.
2.
ollie92
#1: Ugyanmár, már ez is mérföldkőnek számít. Tavaly a BF1 se kapott karakterskineket vagy arcokat.
1.
1.
ribizly
Csak szerintem gyengus ez a dolog?
Én mondjuk olyat simán el tudnék képzelni, ami a BF-ben meg a CoD-ban már régóta benne van és van is értelme, mert legalább látod: fegyverekre különböző tag, logo, stb rárakása. Miért olyan nagy ügy ez nem értem. De ugyanígy lehetne a karakterünkre ide-oda rátenni ezt-azt, amitől egyedi lesz, pl egyedi fesés, ahogy az volt már korábbi SW játékban:
https://i.ytimg.com/vi/LESX5tHJocw/maxresdefault.jpg
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...