Holnap újraindul a Sea of Thieves zárt bétája

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 15.
  • Korai verzió
Link másolása
A hétvégén újra játszhatóvá válik a Sea of Thieves bétaverziója, igaz, a fejlesztők ezúttal nem fogadnak újabb játékosokat. A cél a szerverek stressztesztelése; nem mindig lesz makulátlan a játékélmény, ezt már most beharangozták.

Újrarúgja a Rare a Sea of Thieves zárt bétáját, a második próbakör február 16-án, 11 órakor veszi kezdetét magyar idő szerint, és február 18-án, 11 órakor ér majd véget. Sajnos a fejlesztők nem fogadnak ezúttal új játékosokat, a tesztelésen csak azok vehetnek részt, akik Insider-tagok és akik hozzáférést kaptak az előző bétateszthez. Ez 332 ezer embert jelent.

A cél a szerverek stressztesztelése, ennek megfelelően tartalmi változásokra ne számítsunk, és azt sem árt figyelembe venni, hogy nem mindig lesz tökéletes a játékélmény. A Rare szerint előfordulhat, hogy félbeszakad a játék, nem tudunk csatlakozni, vagy nem működik a játékbeli bolt - ahogy ők fogalmaztak, az ilyen hibáknak a játékosok nem feltétlenül fognak örülni, nekik viszont annál fontosabbak lesznek.

Aggodalomra semmi ok, a srácok megerősítették, hogy a megjelenéshez közeledve egy harmadik tesztkört is szerveznek, amely már komolyabb ízelítőt ad a játékból. Talán ez lesz a korábban már pletykált nyílt bétateszt.

A Sea of Thieves március 20-án jelenik meg PC-re és Xbox One-ra. A napokban elég sok új infó megjelent a játékról, kiderült például a végleges gépigény, és azt is megtudtuk, hogy milyen mikrotranzakciókra számíthatunk majd. Az Eurogamer jóvoltából az is világossá vált, hogy a Sea of Thievesből kimarad a hagyományos karakterszerkesztő.

Ehelyett egy Infinite Pirate Generator nevű rendszer dolgozik a programban, amely nyolcasával generál nekünk különböző karaktereket. Ezek közül kell választanunk egyet, ha pedig egyik sem tetszik, újabb nyolc karaktert készíthetünk így, hátha legközelebb sikerrel járunk. A fejlesztők elmondása szerint erre azért volt szükség, hogy olyan játékmechanikákat is beépíthessenek a Sea of Thievesbe, amelyek a karakterek kinézetét is befolyásolják.

1.
1.
Macifasz
Király. Remélem a VR-os srácok megint tolják vele egy kicsit. :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...