Raft - tutajozás cápák között

  • Írta: sirdani
  • 2018. április 9.
  • Bejelentés
Link másolása
A komoly sikereket elért Scrap Mechanic alkotói a Redbeet Interactive stúdióval közösen egy teljesen új játékon dolgoznak, mely a már igencsak telített túlélő műfajban próbál szerencsét.

Az Axolot Games és a Redbeet Interactive közös projektje belép a Steam Early Access rendszerébe. A hivatalos bejelentés szerint a játékot 2018. május 23-tól próbálhatják ki az érdeklődők 19,99 eurós áron.

A túlélésen alapuló Raft egyedülálló élményt ígér az elképzelhetetlen méretet öltő óceánokon. A játékosok egyedül, vagy egy barátjukkal közösen vághatnak neki a kalandoknak apró tutajukon. A játék lényege, hogy az otthonunkként szolgáló járművünket folyamatosan fejleszthetjük az óceánon hánykolódó törmelékek, illetve a zátonyokon található, vagy a saját magunk által előállítható eszközökkel. A cél, hogy úszó menedékünk átvészelje a veszélyekkel teli környezet viszontagságait, így elkerülve, hogy karakterünk cápaeledelként végezze.

A program ingyenes alfaverzióját már több mint 7 millió felhasználó töltötte le az itch.io oldaláról, és hatalmas sikernek bizonyult a streamerek körében. Azóta a játék számtalan funkcióval bővült, mint például a Multiplayer, a Creative és a Survival játékmódok, melyek mindegyik elérhető lesz a Steamen megjelenő verzióban.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...