Battlefront II - ewokok és mikrotranzakciók

  • Írta: szlav
  • 2018. április 14.
  • Letöltés
Jön a Star Wars: Battlefront II legújabb frissítése. A Night on Endor egy új módot, az Ewok Huntot hozza majd magával, de visszakerülnek a játékba a mikrotranzakciók is. Ne essünk egyből pánikba, az EA ezúttal szerencsére nem esett túlzásba!

Hamarosan itt a Battlefront II következő tartalmi frissítése. Ezúttal az Endorra látogatunk vissza, ahol egy éjszakát kell túlélnünk a vérszomjas ewokok társaságában. Az Ewok Hunt névre keresztelt játékmódban a rohamosztagosok csapnak össze a fák őslakosaival. A Birodalom katonái ugyan jóval kevesebben vannak, de sokkal komolyabb fegyverzettel és páncéllal rendelkeznek, mint az erdőben élő szőrgolyók. Ellenben az ewokok mellett áll az, hogy egyszerűen rengetegen vannak, s a számuk csak tovább nő minden egyes leterített rohamosztagossal. Mi már nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy milyen lesz apró medveként parittyával meg lándzsákkal harcolni a vödörfejűek ellen!

Sok balhé volt tavaly ősszel megjelent Star Wars: Battlefront II mikrotranzakciói miatt. A játék elég komolyan favorizálta azokat, akiknek nem okozott gondot egy kis extra pénzt kicsengetni a hősök korai feloldására, vagy a Star Cardokra. Ennek az lett az eredménye, hogy a játékot kiadó EA minden olyan elemet kivetetett a loot boxokból, amelyek befolyásolták a játékmenetet. Még akkor leszögezték, hogy a Crystalokon alapuló fizetési rendszer visszatér majd, de egy teljesen átdolgozott formában; ezentúl csak tisztán kozmetikai változtatásokat eszközölő dolgokat vásárolhatunk majd.

Eljött tehát ez a nap, az április 18-án érkező frissítés az új játékmód mellett hoz majd magával egy rakás olyan skint is, mint például Han vagy Leia endori öltözékei. Tovább enyhíti a dolgot egyébként az is, hogy az említett vizuális opciókat nem csak Crystalok vásárlásával szerezhetjük meg, hanem a játékban szerzett krediteket felhasználva is feloldhatjuk majd az új ruhákat.

Összességében tehát egyelőre nem tűnik vészesnek az újragondolt mikrotranzakciós rendszer. Ha ez kell ahhoz, hogy még akár évekig fedezzék a később érkező extra tartalmak fejlesztését, akkor nincs túl sok kifogásunk a jelenlegi rendszert illetően.

28.
Dem Lac
Ez az Ewok vadászat egy forintot nem ér sajnos.És nagyon úgy néz ki,hogy ideiglenes mint a Jatpack cargo-os volt. 4gb frissítéssel. :/
27.
LexerTheFirst
#25: Szerintem csak hülyéskedünk, de ha szerinted mindenképpen halál komolyan kell venni egy gamer (ami ugye alapból is a szórakozásról szól) oldalon mindent halálosan komolyan kell venni, akkor szerintem egészen nyugodtan blokkold a telefonodon/ számítógépeden a GameKapcsot.
26.
Dem Lac
#25: Kb. Találó hasonlat.
25.
Ooorky
Olyan érzésem van mintha a laposföldesek facebook-ját olvasnám, van vagy 3 aktív ember akik egymást dicsérik, hogy milyen ügyesen beszóltak a maradék 7 milliárd buta embernek.
24.
Dem Lac
Cserélgessétek csak 3 havonta a gépeteket. (Az kellő madárság) úgy is ez a trend.
23.
Dem Lac
#22: Elavult már az emberek agyán a penész...
22.
user101
Hát, ez a ps, még próban is olyan az x1 mellett, mintha c64 emulátorral játszanék.. :) Egyszerűen outdated.... mennyen már nyugdíjba tata ! :D
21.
LexerTheFirst
#20: Okés vágom! Nem háborút akartam szítani, csak felsoroltam azokat a sablonokat amiket szoktak mondani. Bocsi ha szarul jött le
20.
Dem Lac
#19: Akkor a melatonin szint lecsökkenhetne főleg h nappal van és akkor végre nem a pc-s civakodást okozó területek aktiválódnának..
19.
LexerTheFirst
#18: A szürkeállományom 100%-on pörög, miközben ezt gépelem :D
18.
Dem Lac
#17: Ezen sokat kellet agyalni főleg a billengyüzet nyomkodása közben...
17.
LexerTheFirst
#16: Ennél jobb már csak akkor lehetne ha egy PC-s komolyan venné a hülyeségeinket :D
16.
Dem Lac
15.
Dem Lac
#14: Pc-ek csináljatok úgy mint a baglyok húúzzzzzzzatok :D

https://www.youtube.com/watch?v=du9RIh5YV1s&feature=related
14.
LexerTheFirst
#13: Jah tényleg :D ez nem volt még
13.
Dem Lac
#12: Ez a legtöbb ember szövege,hogy (sablon) :)
12.
LexerTheFirst
#10: De tényleg ha van valami sablonszöveg akkor írjátok le :D
11.
Dem Lac
#10: Hova már jobb grafika ? Ennyi a Pc!


https://www.youtube.com/watch?v=Tioc6pxZ0aU
10.
zozo76hun
#1: "Leírtam mindent? :D"

Le! :)
9.
LexerTheFirst
8.
Dem Lac
#7: Igen a cinkostársad jól elferdítette a külalakot..
7.
LexerTheFirst
#3: Nem nézted a GOW teszt kommentszekcióját? :D érdemes. Olyan anomáliákat láthatsz
6.
DXRaveN
#3: Nemiszervméregetés egy 12 éves részéről semmiről nem maradtál le
5.
Dem Lac
4.
RangerFox
#2: Azt asszem csak Blaston dobja be.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...