Utalás a Diablo-könyvben az új rész sztorijára

  • Írta: fojesz
  • 2006. október 26.
  • Érdekesség
Link másolása
Új könyvtrilógia indult nyugaton, mely a Diablo világára építi történetét - a szerző állítása szerint a sorozat első részében fontos utalások olvashatóak a Diablo 3-ra vonatkozva.
Új könyvtrilógia indult nyugaton, mely a Diablo világára építi történetét - a szerző állítása szerint a sorozat első részében fontos utalások olvashatóak a Diablo 3-ra vonatkozva.



Richard A. Knaak új trilógiájának címe Diablo: The Sin War, s az első rész a Birthright alcímet viseli. Az író egy a Diablo3.com fórumán tett hozzászólásából tudtuk meg, hogy a The Sin War számos jelentős utalást tartalmaz a jövőt illetően. Vajh ez a bizonyos "jövő" a Diablo 3 majdani történetére hivatkozik? Ki tudja, egyelőre a Blizzard nem kommentálta az olvasottakat. (Thx Skiz0!)
10.
10.
Bodak
Látom, mindenki rákattant a "Diablo 3-at akarok, de rögtön" témára. Pedig a hír nem más - szerintem - csak egy fogás, hogy többen vegyék a könyvet, és/vagy felmérjék a piacot. Biztos indulnak majd fórumok a könyvvel kapcsolatban, és mi is jobb ötletmerítésre, nemde?
9.
9.
PCmonster
ha nemlessz? HA NEMLESSZ??? akkor bajlessz:@:@:@
8.
8.
ios008
nem volna rossz egy d3, azt megmondom :)

csak maradjon szépen hack'n slash stilus, az az igazi diablo, meg a sok unique weapon :)

de sztem addig nem lesz belőle semmi, amig a wow egy kicsit is aktiv, pláne hogy a d2 még mindig megy azért a neten..

blizzardot ismerve pedig a legégsőkig sajtolják majd a kinntlévő játékaikat...

milyen szép is lenne pedig hmm ..csak azt remélem, hogy a konzolpiacot ebbe nem akarják belekeverni, mert azzal is csak elqrnák az egészet.
7.
7.
kanduhrka
A legjobb lenne, ha egy normális karakterfejlődéssel ellátott(diohoz hasonló), tűrhető grafikájú, és hosszú és/vagy végtelen újrajátszhatóságú játék jönne ki. Pofonegyszerű az egész, nem csak a Blizzard képes rá.
6.
6.
Roly
ha lesz dio3, az jó lesz. ha nem lesz, az nem
5.
5.
varti
még annyit, hogy mindezek miatt nem kéne ugy kezelnünk, mintha készülő project lenne, mert ha kiderül hogy télleg nem őt csinálják, akkor ofc mindenki anyázni fogja blizzfatert, hogy mért nem d3 mert mindenki aszitte. Ha rajta dolgoznának, akkor már úgy is tudatták volna velünk
4.
4.
varti
Én is szeretném ha lenne D3, de be kell látnunk, hogy a blizz még semmit sem közölt róla, és van egy olyan érzésem, hogy sajnos nem ezen dolgoznak éppen. Az utóbbi időkben közölt hírek a D3 körül mind csak feltételezések, nem tartalmaznak semmi konkrét dolgot.
3.
3.
Bladez
Az öt mágus megtalálja diablo és testvérei lélekköveinek darabjait.Ezekből a darabokból egy hatalmas fegyver kovácsolnak.A fegyver az egyetlen kulcs a Pokol kapujának megnyitásához Diablo kiszabadításához.D Folyt köv a Diablo 3ban:D:D:D
2.
2.
Drago
Szerintem fojesz kihagytad a lényegesebb momentumot. Amit a tiszteld Knaak úr említett: "I am not writing for a dead world but a world with dead. Nuff said." Ez szerintem sokkal tovább mutat. :P
1.
1.
skiz0
áááá, legyen már Diablo 3!!!!

nagyon várom!! :)

remélem nem MMO lesz, mint azt híresztelték...

tökéletes lenne ugyanúgy a régi nézetben, mint volt a Dio 2-ben, vagy akár a Titan Quest-ben :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...