Csúszik a Skull & Bones megjelenése

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 18.
  • Biznisz
A Ubisoft is közzétette az elmúlt üzleti évre vonatkozó pénzügyi jelentését. A Far Cry 5 a kiadó második legjobb rajtját produkálta - 310 millió dollárt termelt az első héten. Viszont a tengeri csatákra kihegyezett Skull & Bones idén már nem jön ki.

A francia kiadó a március 31-én véget ért pénzügyi évben összesen 1,731 milliárd euró bevételt ért el, ami 18,6 százalékos növekedést jelent az előző évhez képest. A digitális bevételek 37,8 százalékkal 1,004 milliárd dollárra nőttek, ami már az összes forgalom 58 százalékát teszi ki az előző pénzügyi évben mért 50 százalékos aránnyal szemben.

Ami a platformok szerinti elosztást illeti: a PS4 továbbra is vezet, ezt követi az Xbox One, majd a PC és a Switch.

A cég történetének második legjobb rajtját produkálta a Far Cry 5, a mely 310 millió dollárt hozott össze a megjelenés hetében. Az Assassin's Creed: Origins szintén rekordteljesítményt mutatott fel az elmúlt negyedévben, de szépen fogyott a Mario + Rabbids: Kingdom Battle is. A Rainbow Six: Siege 30 millió, a The Division 20 millió, a Ghost Recon: Wildlands 10 millió regisztrált felhasználóval bír.

Lássuk a jövőbeli terveket! A Ubisoft kalózos játéka, a Skull & Bones idén már biztosan nem jelenik meg. Csak valamikor a következő pénzügyi évben, tehát valamikor 2019. április 1. és 2020. március 31. között fut be PC-n, Xbox One-on és PS4-en. A csapat még több időt kap a fejlesztésre.

2019. március 31-ig három AAA-kategóriás játék lát napvilágot, beleérve a The Crew 2-t és a The Division 2-t is. A harmadik címet az idei E3-on jelenti be a Ubisoft, ami a pletykák szerint a Splinter Cell új része lesz.

5.
bitbandita
Splinter Cellre kíváncsi vagyok, Divisiont kb leszarom, és a S&B se izgat annyira. Uborkáéktól a Beyond Good and Evil 2 várom, de azt úgy mint a messiást. Csak azt ne basszák el. Ide is csak azért klikkeltem, S&B farvize mentén hátha megemlítik, persze nem.
4.
kastorhun
Ha igaz amit hallottam és nem lesznek benne szárazföldi részek akkor tuti rosszul sikerül majd az egész.
3.
NemecsekErno
#2: Nekem az AC: Black Flag jött be nagyon, mint kalózos játék. Tudom javasolni, az AC sorozathoz is az hozta meg a kedvem, bár a legkevésbé AC játék.
A Skull & Bones tiszta folytatás, már várom eléggé.

Ha ez kijön, mellé a Divison 2, meg a Splinter Cell, akkor megvan a következő évre a játék (A TLoU2, meg a GoW mellett).
2.
markoci555
nem tűnik rossznak, de még mindig nincs nekem való kalózos pedig elég sok készülget/kijött mostanában... vagy nem tetszik mint a sea of thieves, vagy kihalásra van ítélve early acces-ben, mert nem veszik és játsszák elegen
1.
CitromH
A skull&bones és a division tuti elővétel lesz :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...