Jaina: "Reunion" - új Warcraft-képregény érkezett

  • Írta: szlav
  • 2018. május 24.
  • Cooltúra
Link másolása
Habár Azeroth hősei sikeresen visszaverték a Légió ostromát, a Horda és az Alliance ismét egymás torkának estek. A keserű múltú mágus, Jaina Proudmoore pedig visszatér Kul Tiras szigetére, hogy megóvja népét a közelgő veszedelemtől.

Már csak pár hónap választ el minket a World of Warcraft: Battle for Azeroth megjelenésétől, a Blizzard pedig beindította a marketinggépezetet. Egy sor képregénnyel készítenek fel minket az új kiegészítőre, melynek itt az első felvonása. 

A World of Warcraft: Battle for Azeroth #1 - Jaina: “Reunion” a hányattatott sorsú mágus, Jaina Proudmoore történetét követi. A múlt szellemei borzasztó emlékként kísértik az ezüstös hajú varázslónőt, hisz ő volt az, aki hagyta meghalni édesapját a ma már reménytelennek tűnő béke érdekében. A Horda pedig azóta csak pusztulást hozott a népére - Garrosh Hellscream, a megtébolyult hadvezér egy Mana-bomba segítségével a földdel tette egyenlővé Theramore városát. A Kirin-Tor mágusai azonban mindezek után is szövetségre léptek a Hordával, így Jaina végleg elhagyta Dalaran mesebeli városát, s a saját kezébe vette a dolgokat. 

Andrew Robinson rövid története itt veszi fel a fonalat - két év hallgatás után végre ismét találkozhatunk Jainával, s mindezt Linda Cavallini és Emanuele Tenderini gyönyörű illusztrációi teszik igazán hangulatossá. A képregényt ide kattintva olvashatjátok teljes egészében. Várjuk a folytatást!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...