Fear the Wolves - új képek érkeztek

  • Írta: sirdani
  • 2018. május 31.
  • Képek
Link másolása
Közeleg a 2018-as E3, így nem telhet el nap, hogy ne érkezne valamilyen új bejelentés vagy információ a fejlesztés alatt álló számtalan battle royale-játék egyikéről. Így van ez ma is, vadonatúj képeket kaptunk a Fear the Wolvesról.

A kultikus S.T.A.L.K.E.R. veteránjaiból verbuválódott Vostok Games fejlesztőcsapat posztapokaliptikus battle royale-játékában a vállalkozó kedvűek csapatostul vagy magányos farkasként vághatnak neki Csernobil radioaktív szennyezéssel sújtott elhagyatott területének.  

A klasszikus battle royale-felállás szerint a cél, hogy a csatában résztvevő 100 harcos közül mi legyünk az utolsó, aki talpon marad. A radioaktivitásból fakadó halálos rendellenességek és a folyamatosan változó végzetes időjárás azonban egyaránt komoly veszélyeket tartogat a túlélők számára, hogy egy másodpercig sem érezhessék magukat biztonságban.

A játékosoknak lehetősége lesz védőfelszerelések gyűjtésére, melyekkel különösen veszélyes helyekre is bemerészkedhetnek a nagyobb zsákmány reményében. A konkurens battle royale-játékokhoz képest egy komoly változtatás a halálos sugárzás szabálytalan és kiszámíthatatlan terjedése, melynek köszönhetően minden egyes játszma egyedi és megismételhetetlen élmény lesz.

A készítők tervei szerint a sugárzás és az egyéb veszélyforrások nem lesznek annyira expliciten jelezve a játékosok számára, mint mondjuk a PUBG-ben a piros körökkel kiemelt tüzérségi támadás alatt álló területek. A játékosoknak itt a megfigyelőképességükre kell hagyatkozniuk, a környezet változásaiból kell kiolvasniuk, meddig biztonságos az adott területen maradni, és mikor lenne érdemes elhagyni azt.


A megjelenéssel kapcsolatos bővebb információkkal az E3-ig várnunk kell, a korábbi tervek szerint annyi azonban biztos, hogy a játék PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re érkezésére még 2018-ban számíthatunk.

1.
1.
crytek
N+1 multi lövölde megint :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...