E3 2018: PlayStation VR-ra is jön Az ördögűző-játék

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A The Exorcist: Legion VR eredetileg Oculus Riftre és HTC Vive-ra jelent meg, de hamarosan befut a PlayStation VR-verzió is. Az öt epizódból álló évad első három része már a jövő héten megérkezik, az utolsó kettő még nyáron befut.

A The Exorcist: Legion VR egy öt epizódból álló játék, amely William Peter Blatty Az ördögűző című regényét (és az ebből készült klasszikus horrorfilmet) veszi alapul. A játékban a Vatikán egyik ördögűző papját irányítjuk, aki minden epizódban más démonnal veszi fel a kesztyűt. Vagyis a feszületet, a Biblia szavait és a szenteltvizet.

A megszállt személyek megtisztításához más és más módszer vezet sikerre, ám előtte még a detektívképességeinket is latba kell vetnünk.

Az első három epizód First Rites, Idle Hands és Skin Deep címen fut - ezeket már június 19-én megkapjuk PS VR-ra. A maradék, vagyis a Samaritan és a The Tomb még nyáron megérkezik. Mindegyik rész nagyjából 25 perces játékidővel bír, egyenként 7 dollárba kerülnek, de az egész évadot bezsákolhatjuk 30 zöldhasúért.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...