The Occupation - nyomozós thriller októbertől

  • Írta: Shifty
  • 2018. július 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Vadonatúj nyomozós thrillert jelentett be a Sold Out és a White Paper Games, aminek a különlegessége, hogy valós időben zajlik majd a nyomozás. A premierre októberben kerül sor.

A Sold Out és a White Paper Games hivatalosan is bemutatta legújabb közös játékát, a The Occupationt, ami a thriller elemekben tocsogó nyomozós játékok kedvelőit célozza meg. A The Occupation október 9-től lesz megvásárolható PS4-en és Xbox One-on dobozos kiadásban is, míg a digitális változat már Steamen, a Humble Store-on és a Microsoft Store-on keresztül is elérhető lesz majd.

Az események katalizátora egy robbanás lesz, aminek következtében komoly veszélybe kerül a brit lakosság. A mi feladatunk, hogy a bizonyítékok elemzésével és felderítésével kiderítsük, ki is állhat a merénylet mögött. A játék valós időben zajlik majd, vagyis az idő komoly ellenségünk lesz, így a nyomozás során döntenünk kell: vagy kockáztatjuk a lebukásunkat, cserébe viszont időt nyerünk, vagy mindent jól kifundálunk, ezzel vállalva, hogy kifuthatunk az időből.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...