No Man's Sky - várat magára a GOG-os multiplayer

  • Írta: szlav
  • 2018. július 25.
  • Hír
Link másolása
Megjelent a No Man's Sky legújabb nagy frissítése, a NEXT, amely többek közt a várva várt multiplayer-funkciókat implementálja a Hello Games játékába. Ha a GOG DRM-mentes változatát vásároltátok meg, akkor viszont van egy rossz hírünk.

Gyakorlatilag a játék megjelenése óta vártunk a No Man's Sky multiplayer módjára, hiszen az egy idő után egyhangúnak érződő felfedezés sokkal izgalmasabb lehet, ha azt egy-két pajtival karöltve tesszük. A NEXT ezt és sok más újdonságot hozott, de úgy néz ki, hogy a GOG kuncsaftjai nem lehetnek teljesen elégedettek.

Aki úgy döntött, hogy a GOG áruházában vásárolja meg a játék DRM nélküli változatát, az egyelőre nem férhet hozzá a játék többjátékos funkcióihoz. Természetesen hamarosan mindenki élvezheti majd a NEXT által nyújtott új lehetőségeket, de a DRM-mentes változat multiplayer-támogatása egyszerűen nem fért bele a Hello Games ütemtervébe. A csapat természetesen keményen dolgozik az elmaradt fícsör implementálásán, így a GOG Galaxy platformon keresztül hamarosan a pórul jártak is együtt repkedhetnek majd.

4.
4.
GAMEROD
Szerintem meg arról van szó hogy DRM mentes verzióra direkt nem szeretnének multiplayer elérhetőséget, mivel pont a multiplayer az ösztönző erő többnyire az eredeti szoftverekhez.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...