Black Ops 4 - nem lesz panasz a grafikai opciókra

  • Írta: szlav
  • 2018. július 25.
  • Hír
Link másolása
Úgy tűnik, tényleg nem csak egy sufniportot kapnak majd a Call of Duty: Black Ops 4 PC-s játékosai. A Master Race számára Ultra Wide-támogatással, 4K felbontással és FOV-csúszkával érkezik majd a Treyarch lövöldéje.

Elég aktív volt Twitteren mostanában a Treyarch is. A csapat PC-s divíziója jópár részletet elárult a Black Ops 4 számítógépes változatáról, melynek az Options menüje nem fog szűkölködni a beállításokban.

Kezdjük a grafikai opciókkal! A játék 4K- és HDR-támogatással érkezik, sőt, Ultra Wide-monitorokon is élvezhetjük majd, hiszen az támogatja a 21:9 és 32:9 képarányokat is. Természetesen a jelenleg jóval elterjedtebb 16:9-es és 16:10-es képarányú felbontások széles választéka is előttünk áll majd, sőt, ha előszedjük a régi CRT-t a padlásról, akkor 4:3-as, vagy 5:4-es téglalapban is lövöldözhetünk majd.

Mindezekhez persze jár a beépített FOV-slider is, így ha a zárt, gyors mozgású játékoknál hajlamosak vagyunk a rosszullétre, akkor 60-ról egészen 120 fokig kinyújthatjuk majd a látószöget.

Ami az irányítást illeti, külön csúszkát kap majd a horizontális és vertikális kameramozgás is, sőt, külön sliderek járnak majd a célzás közben történő kameramozgáshoz is. Ugyanitt megtaláljuk majd a mouse filtering és mouse acceleration lehetőségeit is, amelyeket kedvünk szerint ki-be kattinthatunk - ezek a játék alapbeállításai szerint kikapcsolt állapotban lesznek, így nem kell félnünk majd a váratlan gyorsulásoktól, vagy belassulásoktól.

A Call of Duty: Black Ops 4 október 12-én startol PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

14.
14.
Sakee
Majd rakjuk oda a Bfield V (5) mellé és akkor nézzük meg a grafikát. Lehet 4k,hdr,anyámkínja is ha az engine ( és maga az egész játék) lemaradt. Tavalyig mind megvolt, megjelenéskor,aztán jött a WW2 és melléraktam ( ONE X) a Bf1-t. Vicc. Vicc. Vicc.
9.
9.
Beni2003
#8: Valami hasonló és elvileg azért nincs benne single, mert akkor nem tudták volna kihozni a RDR2 elé.
8.
8.
Heldengeist
#1: Nem úgy volt, hogy menet közben újrakezdették a fejlesztőkkel, hogy fel tudjanak ülni a battle royal vonatra? Nem dolgoztak ezen két évet.
7.
7.
Engem egyelore csak az ara zavar, nem erdekel sem a zombi, sem a br mod, multi es egyjatekos erdekelne, ebbol csak 1 van, igy teljes arat + esetleg a pass-t nem eri meg :-( passzal mar 100 dodo 1 jatekmod... Az sok hogy ugorjanak magukra!
6.
6.
strike19
#4: De legalább a hardver tesztelőknek lesz mit használniuk a 5:4 és 32:9 monitor tesztekhez.Nem is beszélve az ívelt monitor és 120 fokos betekintési szöghöz.
5.
5.
kastorhun
#1: Mit vártál el egy codtól?
4.
4.
ollie92
PC-n azért elég gyér tábora lesz ennek a borzadálynak, szóval teljesen mindegy :D
3.
3.
maros1977
#2: Teljes mértékben egyetértek
1.
1.
norbio
nem sokat törték magukat az új karikon... ugyan azok mint a 3-ban... meg a képességek is... nem tudom elképzelni mint terveznek ezen 2 évig akkor...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...