Storm Boy: The Game - a fiú és a madár barátsága

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 8.
  • Bejelentés
Link másolása
A Blowfish Studios készíti el az azonos című 1964-es mesekönyv játékváltozatát. A Storm Boy: The Game Dél-Ausztrália partvidékén játszódik, főhősünk egy kisfiú, aki egy árva pelikánt ment meg, aki később hűséges társává válik.

Nálunk talán nem olyan ismertek Colin Thiele ifjúsági regényei, pedig az ausztrál író eléggé megható és tanulságos történeteket vetett papírra. Ilyen az 1964-es Storm Boy is, amiből most videojátékot készít a Blowfish Studios PC-re, Xbox One-ra, PS4-re, Switchre, iOS-re és Androidra.

A történet a dél-ausztráliai partoknál, a Murray-folyó szomszédságában zajlik. Főhősünk Viharfiú, aki árvára maradt pelikánok megmentésével múlatja az idejét. Köztük Mr. Percival is, aki a gyerek hűséges barátjává válik.

A videojáték hűen követi a regény cselekményét, Storm Boyt és a pelikánt felváltva irányítjuk benne. Olykor viharban rekedt tengerészeket mentünk meg, de számos minijátékot is teljesíthetünk: rajzolhatunk a homokba, vitorlázhatunk, szörfözhetünk és etethetjük a madarakat.

Festői, álomszerű kirándulásra hív a Storm Boy: The Game, amely erőszak nélküli, valódi meditatív élménnyel kecsegtet 2018 végén.

1.
1.
RangerFox
Aranyosnak tűnik, egy gameplay felvételt megnéznék belőle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...