Halo - születésnapi meglepetések

  • Írta: skiz0
  • 2006. november 15.
  • Érdekesség
Link másolása
Éppen a mai napon ünnepelhetjük a Halo ötödik születésnapját, s ennek alkalmából a Bungie és Microsoft páros újabb kövér információkkal szolgált nekünk.

Mint ahogy arról tájékoztattunk benneteket pár nappal ezelőtt, ma, azaz 2006. november 15-én van a Halo: Combat Evolved ötödik évfordulója. Erre a napra a fejlesztők újabb információkat ígértek, és ahogy mondani szokás: "Az ígéret szép szó, ha betartják, úgy jó." Nos ők így is tettek, lássuk hát ezeket a bejelentéseket:

  • Halo 3 nyílt multiplayer beta - 2007. tavasz: Bizony, jövő év elején barátaiddal együtt már játszhatsz a Halo 3 demójával. A kipróbálható verzióból gyűjtött tapasztalatok alapján csiszolja tovább a next-gen játékát a Bungie, aminek megjelenése majd 2007. után esedékes. Ez mind szép és jó, bár felmerülhetnek még ezek után is az alábbi kérdések: Vajon az Xbox Live-on keresztül lesz elérhető? Esetleg fizetős lesz-e ez a cucc? - tehát arról, hogy a multiplayer beta hogy, s miként fog a játékosok kezei közé kerülni, egyelőre még nem derült ki.

  • Halo 2 Xbox 360 exkluzív csomag - 2007 tavasz: Tervek szerint letölthető lesz egy olyan csomag, mely újabb multiplayer pályákat tartalmaz a Halo 2-höz, de ez sajnos csak az X360 tulajoknak kedvez ismételten...

  • Az első Halo 3 reklám a tévében - 2006 december 4: A 60 másodperces bemutató december negyedik napján, az ESPN Monday Night Football szünetében lesz megtekinthető. Ez a trailer nem sokkal ezután letölthető lesz az Xbox 360 felhasználók számára az Xbox Live Marketplace-ről, magas felbontásban. Ezt követve megtekinthető lesz majd egy második videó, ami egy kisebb dokumentumfilm a Halo 3 készítéséről, benne Marty O'Donnell mester legújabb zenéjével.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...