Switch - terítéken a közeljövő indie címei

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Ismét bemutatózott a Nintendo, a műsor a Switchre érkező független játékok körül forgott. Mindegyik cím a következő pár hónap során lát napvilágot a konzolra. Megkapjuk az Into the Breach, a Transistor és a Hyper Light Drifter portját is.

Alaposan kitett magáért a Nintendo, rengeteg ígéretes indie címmel bővül hamarosan a Switch kínálata. A tegnapi Nindies Showcase-en számos bejelentés, köztük jó néhány meglepetésport született. Ezeket szedjük most össze! (A teljes adást itt nézhetitek vissza.)

Into the Breach

A mechás körökre osztott stratégia máris elérhető Switchen. Véletlenszerűen generált pályákon kell helytállnunk a Vek-fertőzés ellen, és a kampány során új fegyverekkel és pilótákkal bővíthetjük repertoárunkat.

Hyper Light Drifter – Special Edition

Szeptember 6-án érkezik a kritikailag elismert akció-kaland a hibridkonzolra. Ezen a masinán olyan exkluzív cuccot kapunk, amely segít megtalálni a pályákon elszórt rejtett tárgyakat. Emellett vadiúj fegyverek is bekerülnek a kalapba, úgymint a Crystal Shot és a halálos Blade Caster.

TowerFall

Ha érdekelt vagy indie körökben, biztosan hallottál már a TowerFallról, erről a gyors tempójú akciójátékról, amely helyi multit is tartalmaz. Ez a verzió az alapjáték mellett az összes kiegészítőt tartalmazza, beleértve a hatfős Battle módot is. Még a Celeste-ből ismerős Madeline és Badeline is játszható karakter lesz a szeptember 27-én érkező anyagban.

Treasure Stack

Egy remek platformerről van szó, amelyben a kilőhető horog lesz a legfőbb eszközünk. Különféle akadályokat mozgathatunk a segítségével, a cél az, hogy megszerezzük a kincsesládákat. PC-vel és Xbox One-nal cross-play lehetőség is van. A játék télen érkezik Switchre.

Zarvot

Főhősünk Charcoal és Mustard ebben a vérbeli arcade játékban. A sztorimódban kilenc világot járhatunk be, hogy megtaláljuk kockahaverjainkat. A Versus módban kihívhatjuk barátainkat is öt kihívás teljesítésére. A Zarvot először Switchre érkezik idén októberben.

Mineko’s Night Market

Egy több mint 20 órás kalanddal kecsegtető játékról van szó, melyben a felfedezésen és a falusiakkal való beszélgetésen nagy hangsúly lesz. A küldetések mellett varrhatunk és fát vághatunk kedvünkre. Noha csak macskák a szereplők, a kutyák is imádni fogják! Hogy mikor? 2019 elején!

Samurai Gunn 2

A villámgyors bushido brawler folytatásáról van szó, melyben középkori metropoliszokat fedezhetünk fel, beleértve Gunn Cityt is. A klasszikus Versus mód is visszatér, amely legfeljebb négy játékost támogat. Ez a játék is 2019 elején fut be.

Bullet Age

Egy vérbeli kooperatív akciójátékról van szó, ahol karddal és lőfegyverekkel is érvényesülhetünk. Emellett platformelemek és fejleszthető fegyverek várnak ránk, na és pofás rajzfilmszerű grafika. Minden csapást érezni fogunk a HD Rumble segítségével 2019 elején.

The World Next Door

Az anime-szerű sztorivezérelt játékban egy lázadó tinilány egy párhuzamos világban ragad, ahol különféle mágikus lények élnek. Barátkozhatunk velük, kapunk egy reputációrendszert, illetve többféle választási lehetőséget a párbeszédek során. Az anyag 2019 elején érkezik Switchre.

Levelhead

Ha önjelölt pályatervező szeretnél lenni, akkor a Levelhead a te játékod. Egy robusztus pályaszerkesztő segítségével olyan platformjátékot készíthetsz, aminek a közösség nagyon fog örülni. Az elkészült művek minden konzolon és PC-n is elérhetővé válnak. Megjelenés novemberben!

King of the Hat

Egy irtó gyors partijáték-gyűjtemény kalapokkal a főszerepben. A meccsek rövidek és gyorsak, a feladat az, hogy az ellenfél kalapja hulljon a földre először. Egyszerű, kétgombos irányítással operál a cím helyi és online multis módokban. A premier a jövő év elején esedékes.

Untitled Goose Game

Nem új keletű a játék, melynek főhőse egy gőgös liba, aki mindenáron borsot tör a gazdája orra alá. Részben lopakodó, részben sandbox anyag minimál grafikával, a cél az, hogy minél nagyobb káoszt okozzunk a baromfiudvarban 2019 elején.

Bastion és Transistor

Bizony, a Supergiant Games zseniális alkotásai is jönnek Switchre. A Bastion már szeptember 13-án, míg a Transistor november 1-jén. Íme, két trailer az erősen ajánlott RPG-kről:

És a végére néhány dátum:

• The Messenger: augusztus 30. - trailer
• Wasteland 2: Director’s Cut: szeptember 13. - trailer
• Undertale: szeptember 18.
• Light Fingers: szeptember 20. - trailer
• Superbrothers: Sword & Sworcery EP: október
• Jackbox Party Pack 5: október
• Desert Child: december
• Dragon Marked for Death: december 13. - trailer

1.
1.
Slik
bovulhetne a nem indie jatekok szama is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...