Overkill’s The Walking Dead - megvan a béta dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2018. szeptember 8.
  • Korai verzió
Link másolása
A svéd stúdió a legutóbbi livestream során megerősítette, hogy az Overkill’s The Walking Dead zárt bétatesztje októberben veszi kezdetét PC-n. Most hosszabban is belenézhetünk a kooperatív zombis henteldébe.

Október 9-én indul az Overkill’s The Walking Dead zárt bétatesztje PC-n - a hírt maga a fejlesztő erősítette meg a legutóbbi livestream során. Csak azok a játékosok vehetnek részt a korai próbalehetőségen, akik már előrendelték a kooperatív akciójátékot a Steamen vagy a hivatalos honlapon keresztül. Ha kapásból a Deluxe-kiadást választod, négy bétakulccsal gazdagodsz, így barátaidat is meghívhatod járkálókat irtani.

A közvetítés során a Gamescomról már ismerős Underpass pályát nézhetjük meg közelebbről.

Az Overkill’s The Walking Dead november 6-án érkezik PC-re, míg Xbox One-ra és PS4-re csak február 8-án.

4.
4.
leviske
Csak nálam csúszik a hang? Nagyon kíváncsi volnék mivel rögzítették a játékmenetet, mert ha az akadások náluk is megjelentek, akkor az a hátralévő 5 hónap szűkös lehet.

Amúgy ez a gameplay számomra biztatóbb volt, mint az előző. Az animációk javulnak, multiplayer játék viszonylatban már nem annyira darabosak, mint korábban. Az pedig kimondottan tetszik, hogy nem egy szimpla lövölde lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...