Frissítve: R6: Siege - traileren Kaid és a Fortress

  • Írta: szlav
  • 2018. november 15.
  • Videó
Link másolása
Egy rövid kedvcsináló előzetessel mutatkozott be az Operation Wind Bastion legújabb védekező operátora, Kaid, emellett saját trailert kapott a kiegészítőcsomag legújabb térképe, a Fortress is.

Nemrég beszámoltunk az Operation Wind Bastion első részleteiről, most azonban néhány látnivalóval is szolgálhatunk. A Year 3 záró szezonját a marokkói Fortress térképen töltjük majd. A gyönyörű, homokköves palotát és annak környékét teljes napfényben fedezhetjük majd fel.

A térképhez pedig szorosan kötődik a védekező csapat legújabb operátora, Jalal “Kaid” El Fassi. A veterán parancsnok nem rajong a kütyükért, igazi tradicionalista nagyöreg, aki szerint gyenge az, aki a harcban az ilyen aljas trükkökre támaszkodik. Valószínűleg erre reflektál a saját szerkezete is, melynek elsődleges célja a többi kütyü elektromos túltöltése és hatástalanítása.

Az Operation Wind Bastion, s az új harcosok részleteiről november 18. után, a Pro League döntőit követően tudhatunk meg még többet.

Update! Újabb ingyenes hétvége jön mindhárom platformon november 15-18. között. Az összes pályához, játékmódhoz és operátorhoz hozzáférhetünk az említett időszakban. Emellet a Siege összes kiadása 70 százalékos engedménnyel vásárolható most meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...