Sorban állnak a japánok az X360-ért

  • Írta: fojesz
  • 2006. december 8.
  • Érdekesség
Link másolása
Megjelent Japánban az X360-exkluzív Blue Dragon, mely mögött a Final Fantasy kitalálója bábáskodott - a játék elképesztően nagy sikert aratott a keleti játékosok körében.
Megjelent Japánban az X360-exkluzív Blue Dragon, mely mögött a Final Fantasy kitalálója bábáskodott - a játék elképesztően nagy sikert aratott a keleti játékosok körében.

A keleti országokban, főként Japánban sosem volt sikeres sem az Xbox, sem az Xbox 360 - a Microsoftnak tehát lépnie kellett valamit, ha tartani akarta a konkurens cégekkel, azaz a Sonyval és a Nintendóval a versenyt. Ily módon állapodtak meg a Final Fantasy kitalálójával, Hironobou Sakaguchival, hogy ő majd készít nekik egy-két "kelet-orientáltabb" X360-exkluzív címet.

Ugrás a galériához

Együttműködésüknek első gyümölcse a Blue Dragon, mely elképesztően nagy sikert aratott: mint az a képeken is látható, a játék megjelenését hatalmas várakozások előzték meg Japánban - fiatalok és öregek sokasága "sátrazott" le a debütálást megelőző éjszakán az egyes üzletek előtt, hogy az elsők között ruházhassanak be abba az X360-csomagba, melyben a gép mellé a szerepjátékot csomagolták ajándékba. Ezek után elképzelni sem merjük, hogy mi történik majd a Lost Odyssey jövő évi megjelenésekor - utóbbi munkálataiért ugyanis szintén Sakaguchi felelős.
10.
10.
Dakkon
ejjj....... épp most nézem a Ghost in the Shell: Innocencet, és csak egy pillanatra megszakítottam, el belekeveredtem ebbe a cikke, és mit látok......GITS!!! coool látom vannak itt is olyanok akik értékelikk a jót
9.
9.
Dajin
ebben a gameben nemcsak sakaugchi volt az aduász, mellete volt még 2-3 HATALMAS név is, mint pl akira toryma..néztem a cuccrol videókat, de nemjött le hogy mi a jó benne, nemis az embereink harcolnak, hanem a belőlük kinyuló kék sárkányok, mellesleg szinte mindenkinek ugyanugy nézzett ki majdnem(v legalábbis elég hasonloak voltak,nemtom)

meg elég bárgyú az egész stílusa, a főszereplő helyébe sem tudom beleélni magam, mert unszimpatikus, mondjuk számomra az ffxii is azért nemjön be annyira mert elég izé lett benne a főhös...jo, tudom hogy video alapján ne itéljen meg egy gamet az ember, de valaki meséljen már részleteket a gameről...bár aki x-et vesz nemtudom mennyire akar ilyen gamekkel jáccani, amikor ottvan a nagyszerű lsot planet meg gears of war, azok nikább tucatjátékok, jó értelembe véve persze, mert az amcsi és eu-s rétegnek sokkal jobban befognak jönni sztem..persze kell az ms-nek a japán tortábol egy szelet
8.
8.
machintos
én csak egy dolgot utálok a japikban:a világ eggyik legazdagabb és legfejletteb országa de mindig az ö kegyieért folyta legnagyobb harc és mindig ök kaptak meg mindenta legolcsobban.ecce kéne vhogy nekünk europaiaknak összefogni hogy ránk is odafigyeljenek és ne az legyen europa lényeg(az ms-nek sony-nak):hogy drágga, és kevés gép, késöbbi megjelnés ,hnem igazságosan minden földrészen
7.
7.
szpiiit
szegény kis csóro gyerek... na mivel tölti az idejét míg vár a nyitásra? na mivel?! HÁT PSP-vel játszik.....no comment!!!
6.
6.
szpiiit
jah igen... nézzük csak meg a képeket: viszonlag normális fej a testhez képest és marha nagy szemek, a fantáziáláson kívül nagyon mást nem tudnak.....és a mesiéik is olyan hogy már egy 3éves gyerek se tudja élvetni.. pl pokemon, (itt is tanulmányozhatjuk a karakerek testéd...de ugyanide jukadunk ki!) DragonBall.....sorolhatnám!!

4.
4.
machintos
örülök hogy végre sikerülta az ms-nek jaopánban is sikerekett elérni.de most már tessék foglakozni velün europaiakkal is nehogy átessünka lotuloldalára!!!!!mert ha nagyon befog izgulnia z ms ezektöla sikerektöl nagyonn hangsulyt fektet a japikra mint ránk europaiakra.és akkor megint mi szivunk.
4.
4.
szpiiit
há igen megint csak a japi.... semmi bajom nincs velük csak a játék és grafikai "modorukkal" ha lehet annak nevezni.... pl: nézzük csak meg a meséiket (de lehet az kinai) mindne fej,alak rájuk hasonlít... ami olyan keleties és mi nekem annyira nem tetszik!!!!!
3.
3.
fojesz
Nos igen, ezen játéknál azon volt a hangsúly, hogy a japánoknak tetszen majd, hiszen ott nem keresett annyira az X360. Ebből kifolyólag a nyugatibb társadalmak nem tudják értékelni annyira, mindenesetre lehet érdemes majd kipróbálni ezt a címet is.
2.
2.
fojesz
Ráadásul Japánban? :)
1.
1.
skiz0
a 2. gigantikus kasszasiker a GoW mellett? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...