The Occupation - indul a nyomozás!

  • Írta: sirdani
  • 2019. március 5.
  • Videó
Link másolása
A White Paper Games thriller hangulatú belső nézetű nyomozós játéka a mai napon rajtol el, így az örömteli esemény mellé végre megkaptuk a meglehetősen hangulatosra sikerült launch trailert is.

Számtalan végződéssel, enyhe politikai tartalommal és az Unreal Engine 4 által biztosított remek látványvilággal érkezik a mai napon a The Occupation. A játék központi eleme, hogy a sorsdöntő események rendszerint valós időben történnek benne, így a játékosokat rá vannak kényszerítve, hogy szinte mindenféle mérlegelés nélkül ösztönösen válasszanak az óvatos és jól átgondolt, illetve a közvetlen és konfrontációval járó megoldások közül.

A The Occupationben a felszereléseink is roppant mód egyediek lesznek; magunkkal vihetünk majd egy interaktív aktatáskát a megvizsgálandó bizonyítékok tárolására, egy high-tech karórát ébresztővel és időzítővel, valamint egy 12 karakter megjelenítésére képes csipogót is, szóval a retró hangulatra tuti nem lesz panasz. A játék a mai naptól lesz elérhető PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...