Jövő héten bejelenthetik a lemezmentes Xbox One-t

  • Írta: szlav
  • 2019. április 14.
  • Hardver
Már szinte teljesen biztosra vehetjük: a Microsoft hamarosan előrukkol a teljes mértékben a digitális könyvtárra támaszkodó, lemezmeghajtó nélküli Xbox One S-sel. A bejelentés jövő héten várható, és megvan már az irányár is.

Nem most hallunk először híreket a lemezmeghajtó nélküli Xbox One S-ről, az eddig csak pletykaszinten futó infókat azonban annyi forrás megerősíti, hogy lassan itt az ideje, hogy a Microsoft végre hivatalosan is lerántsa a leplet a masináról. A német WinFuture információi szerint erre hamarosan sor is kerül: ha minden igaz, akkor április 16-án bemutathatják az új konzolt, május 7-én pedig már piacra is dobhatják azt.

A WinFuture is megerősítette azt, amit eddig is hallottunk: a Microsoft digitális könyvtárával dolgozó gépezet 1 TB-os merevlemezzel, egy vezeték nélküli kontrollerrel, és játék letöltőkódjával érkezhet. Ezek a Minecraft, a Sea of Thieves és a Forza Horizon 3 lesznek. A hírek szerint a csomag 260 dolláros, vagy 230 eurós áron kerülhet majd a piacra.

43.
Nyarlako
#42: Nem tölem hangzott el, csak idéztem nálam magasabban kvalifikált embereket a Microsofttól a One bejelentésröl.
42.
supair
#41: Jézusom! A nyállakó idei Oscar gyanús mondata -D
41.
Nyarlako
#40: Tv, tv, tv! Kinect, kinect, kinect! Best E3 ever.
40.
user101
Szerintem meg az ms kezdjen el PS4-eket árulni, akkor jobban menne a piac :))) Vaaaagy CSINÁLJANAK JÁTÉKOKAT B@SZDMEG ! :)))
39.
Zuzmo
#37: Majd black friday-kor annyi lesz.
38.
Kawada
#10: De a MS jelenlegi helyzetét tekintve mennyire fognak tudni ebből reális képet leszűrni? Szerintem semennyire.
37.
Dresa
Jelenleg az Amazonon a normál One S 1tb-os kiadás 202 euró (microsoft shopból), akkor a lemezmentest miért akarják 230-ért adni majd? Azért mert van hozzá 3 játék, ami már amúgy is jár a gamepassba? Én úgy gondolom, hogy ennek a konzolnak kb 160-170 euró kéne, hogy legyen az ára. Ami még versenyképes is lenne kb..
36.
Nyarlako
#35: Azok általában olyanok is amit úgy adnak ki.
35.
Crow77
#32: Az megvan,hogy ma már a teljes játék csak ritkán van rajta teljes terjedelmében a lemezen?Vagy esetleg egy frissítés nélkül el sem indul!
34.
atroll1
#21: Te gondolkoztál azon, hogy talán már rég kiégtél és kéne neked egy másik hobbi?
33.
Crow77
#31: Én is köszönöm!
32.
Nyarlako
#23: Legyen, egyszer kell felrakni.
És ha megveszek valamit nem egy olyan liszenszert akarok fizetni ugyanannyit ahol nem az enyém amit veszek csak bérlem és bármikor elveszithetem. Ha csődbe is megy a cég és lelövik a szervereket továbbra is jatszhatoak maradnak a játékok. Persze a games as service multi-only szirszar az más, de bármennyire temetnék sokan el és virul a single műfaj.
31.
godach
#27: Jobb oldalt leírásban mindent megtalálsz. Előre is köszönjük szépen.
https://web.facebook.com/groups/TheGamersHungary/
30.
Ultimate
#29: Sony is meg fogja a legtöbb esetben, még a Nomanslie esetében is volt hozzá pofájuk. :)
Steam, Uplay, MS jóval normálisabban kezeli ezt mint a japánok.
29.
Ooorky
Egyedül a Nintendo tagadta meg eddig a refund-ot nálam, "tájékozódhattam volna előre" indokkal.
28.
Ooorky
#21: Nekem uplay-en is zokszó nélkül visszaadták a SP:TFBW Gold és a For Honor árát, csak a support-nak kellett írni.
27.
Crow77
#26: Már csak egy lemezes játék van egy Xbox one Minecraft.Ezt szívesen elküldöm a csoportodba ha küldesz elérhetőséget.
26.
godach
#25: Tavaly hozzánk majdnem 4000 játék érkezett be, aminek jó 2%-a dobozos volt, sok XO és Ps4 címmel.
Nem soknak tűnik, de azért az a 60-80 lemezes játék, havi 5-6 boldog embert jelentett akik megnyerték és még ennyit akik felajánlották.
A maradek több ezer digitális kulcs nyereségről nem is beszélve. No meg a Fordítóknak is jutott.
Aztán most ott tartunk, hogy havi 1 újságot felajánló a PCGuru is amit a nyertesünknek ingyen postáz, és a Vault 51 Gamer Bár a is hetente sorsolhatunk ki egy 5000ftos utalványt amit kajára, piára és gép használatra is elkölthet másod magával a nyertes.
Amikor be akartam adni a játékai, majd nevetve jöttem ki a boltból, mert annyira nevetséges összeget ajánlották értük, majd itt Gamekapcson elajándékoztam, meg sem gondoltam hogy ez lesz belőle. :)
25.
Crow77
#24: Dicséretes!Én is próbáltam,de a kutyának sem kellettek a dvd-k.Szerintem még mindig bujkál pár bontatlan 10db-os dvdtok valahol :)
A régi xbox,ps meg wii el lett ajándékozva mert a kislány lassan 11 lesz és már nem nagyon használta őket,de legalább remélem sok örömet fog okozni más gyerekeknek is.
24.
godach
#23: Nálam is ez lett a helyzet. Szép gyűjteményem volt, de nagyja a padon végezte. A szívemhez közelebb állók meg benn maradtak de hol arra értem haza hogy a lemez van kiszedve, hol pedig a steelbook. Végül inkább odaadtam ingyen. (ebből lett a csoportom) :D
23.
Crow77
#21: Akkor végképp nem értem a ragaszkodást!
Egy időben mint sokan mások vettük meg írtuk dvd filmeket ezerrel.Aztán kellett egy dvd állvány,aztán még egy.Mikor beköltözött a gyerek leendő anyukája akkor hozta a maga kis gyűjteményét.Bumm kellett az állványok közé egy dvd tokokat tartó fiókos dvd tartó fos szekrény!Aztán idővel azt is kezdtük körbepakolni.Hamarosan az egész kupac ment a garázsba majd a kerülgetést megunva a padlásra.Tudod hol vannak most?Valamelyik szeméttelepen várják a sok sok éves elmúlást.A gyerek most Minecraftos játék figurákról áttért a Marvel katonákra is!Van egy gyanúm,hogy max 10+év aztán befekszenek a dvd-k mellé a picsába!Sőt fogadok egy fröccsöntött Thanosban!Na ezért sem kell lemez meg tok.Aki ragaszkodok hozzá az esetleg vehesse meg a játékboltban a tokot vagy dobozt.Vagy köv genben legyenek megint 5 lemezes játékok mint régen cd-n?Már most is van nem egy 100+gigás alkotás!A nagyfelbontásu textúrakkal meg csak hízni fognak.
22.
VerIstvan
#20: Na erre mondjuk pont raereztel.
Majd jon a ha meghaltal vedd meg ujra c. mese. (mar kiserlet volt ra, de beprobaljak elobb utobb ujra es nem lennek meglepve ha a ubisoft lenne az).
21.
VerIstvan
#18: Ezzel mondjuk pont melle lovoldozol mivel 6 db ps jatekom van lemezes, meg online vasarolt (igaz szigoruan csak 4 rugo alatt vagyok hajlando vasarolni igy). Pc-n meg csak a steamen van tobb mint 150 (ebbol kb. 10 ami lemezes amivel ugye szart se er az ember.
De mar vagy 30* refundoltam (ubifost is itt veszek mert a steamen van refound).
De ettol meg okadeknak tartom ezt a modszert.
Nincs lemez (nyomas,szita), nincs tok, doksi, szallitas bolti koltseg meg sem olcsobb egy centel sem.
De sir a szajuk, hogy milyen sok penz a fejlesztes (a 3-ada a kurva marketing), mikozben 10 eve legyartott asseteket hasznalnak fel ujra.
Story 0, gameplay egy fos a cselekmeny meg olyan mint amit egy bolcsodes irt.
20.
Nyarlako
#19: Nesze semmi fogd meg jól az csak nekik jo. Sőt a legjobban annak örülnének ha semmit nem kellene csinálniuk csak jönne a pénz.
19.
delphijos
#10: Pontosan. A másik cikknél is elmondtam, hogy tesztelik a piacot hogy fogad egy ilyen gépet. Nagyon nem szeretnének meghajtót a kövi gen-be ( de a Sony sem igazából ) , de nem akarnak úgy járni mint ennek a gen-nek a bejelentésénél.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...