Jövő héten bejelenthetik a lemezmentes Xbox One-t

  • Írta: szlav
  • 2019. április 14.
  • Hardver
Link másolása
Már szinte teljesen biztosra vehetjük: a Microsoft hamarosan előrukkol a teljes mértékben a digitális könyvtárra támaszkodó, lemezmeghajtó nélküli Xbox One S-sel. A bejelentés jövő héten várható, és megvan már az irányár is.

Nem most hallunk először híreket a lemezmeghajtó nélküli Xbox One S-ről, az eddig csak pletykaszinten futó infókat azonban annyi forrás megerősíti, hogy lassan itt az ideje, hogy a Microsoft végre hivatalosan is lerántsa a leplet a masináról. A német WinFuture információi szerint erre hamarosan sor is kerül: ha minden igaz, akkor április 16-án bemutathatják az új konzolt, május 7-én pedig már piacra is dobhatják azt.

A WinFuture is megerősítette azt, amit eddig is hallottunk: a Microsoft digitális könyvtárával dolgozó gépezet 1 TB-os merevlemezzel, egy vezeték nélküli kontrollerrel, és játék letöltőkódjával érkezhet. Ezek a Minecraft, a Sea of Thieves és a Forza Horizon 3 lesznek. A hírek szerint a csomag 260 dolláros, vagy 230 eurós áron kerülhet majd a piacra.

40.
40.
user101
Szerintem meg az ms kezdjen el PS4-eket árulni, akkor jobban menne a piac :))) Vaaaagy CSINÁLJANAK JÁTÉKOKAT B@SZDMEG ! :)))
39.
39.
Zuzmo
#37: Majd black friday-kor annyi lesz.
37.
37.
Dresa
Jelenleg az Amazonon a normál One S 1tb-os kiadás 202 euró (microsoft shopból), akkor a lemezmentest miért akarják 230-ért adni majd? Azért mert van hozzá 3 játék, ami már amúgy is jár a gamepassba? Én úgy gondolom, hogy ennek a konzolnak kb 160-170 euró kéne, hogy legyen az ára. Ami még versenyképes is lenne kb..
31.
31.
godach
#27: Jobb oldalt leírásban mindent megtalálsz. Előre is köszönjük szépen.
https://web.facebook.com/groups/TheGamersHungary/
29.
29.
Ooorky
Egyedül a Nintendo tagadta meg eddig a refund-ot nálam, "tájékozódhattam volna előre" indokkal.
27.
27.
#26: Már csak egy lemezes játék van egy Xbox one Minecraft.Ezt szívesen elküldöm a csoportodba ha küldesz elérhetőséget.
26.
26.
godach
#25: Tavaly hozzánk majdnem 4000 játék érkezett be, aminek jó 2%-a dobozos volt, sok XO és Ps4 címmel.
Nem soknak tűnik, de azért az a 60-80 lemezes játék, havi 5-6 boldog embert jelentett akik megnyerték és még ennyit akik felajánlották.
A maradek több ezer digitális kulcs nyereségről nem is beszélve. No meg a Fordítóknak is jutott.
Aztán most ott tartunk, hogy havi 1 újságot felajánló a PCGuru is amit a nyertesünknek ingyen postáz, és a Vault 51 Gamer Bár a is hetente sorsolhatunk ki egy 5000ftos utalványt amit kajára, piára és gép használatra is elkölthet másod magával a nyertes.
Amikor be akartam adni a játékai, majd nevetve jöttem ki a boltból, mert annyira nevetséges összeget ajánlották értük, majd itt Gamekapcson elajándékoztam, meg sem gondoltam hogy ez lesz belőle. :)
25.
25.
#24: Dicséretes!Én is próbáltam,de a kutyának sem kellettek a dvd-k.Szerintem még mindig bujkál pár bontatlan 10db-os dvdtok valahol :)
A régi xbox,ps meg wii el lett ajándékozva mert a kislány lassan 11 lesz és már nem nagyon használta őket,de legalább remélem sok örömet fog okozni más gyerekeknek is.
24.
24.
godach
#23: Nálam is ez lett a helyzet. Szép gyűjteményem volt, de nagyja a padon végezte. A szívemhez közelebb állók meg benn maradtak de hol arra értem haza hogy a lemez van kiszedve, hol pedig a steelbook. Végül inkább odaadtam ingyen. (ebből lett a csoportom) :D
9.
9.
Őrnagy
Múlt héten vettem egy One X-et, hozzá kezdésnek 3 játékot lemezen.
Aztán megnéztem a Game Pass-t, és rájöttem, hogy a lemezes játékaim majdnem fölöslegesek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...