Jövő héten bejelenthetik a lemezmentes Xbox One-t

  • Írta: szlav
  • 2019. április 14.
  • Hardver
Már szinte teljesen biztosra vehetjük: a Microsoft hamarosan előrukkol a teljes mértékben a digitális könyvtárra támaszkodó, lemezmeghajtó nélküli Xbox One S-sel. A bejelentés jövő héten várható, és megvan már az irányár is.

Nem most hallunk először híreket a lemezmeghajtó nélküli Xbox One S-ről, az eddig csak pletykaszinten futó infókat azonban annyi forrás megerősíti, hogy lassan itt az ideje, hogy a Microsoft végre hivatalosan is lerántsa a leplet a masináról. A német WinFuture információi szerint erre hamarosan sor is kerül: ha minden igaz, akkor április 16-án bemutathatják az új konzolt, május 7-én pedig már piacra is dobhatják azt.

A WinFuture is megerősítette azt, amit eddig is hallottunk: a Microsoft digitális könyvtárával dolgozó gépezet 1 TB-os merevlemezzel, egy vezeték nélküli kontrollerrel, és játék letöltőkódjával érkezhet. Ezek a Minecraft, a Sea of Thieves és a Forza Horizon 3 lesznek. A hírek szerint a csomag 260 dolláros, vagy 230 eurós áron kerülhet majd a piacra.

40.
user101
Szerintem meg az ms kezdjen el PS4-eket árulni, akkor jobban menne a piac :))) Vaaaagy CSINÁLJANAK JÁTÉKOKAT B@SZDMEG ! :)))
39.
Zuzmo
#37: Majd black friday-kor annyi lesz.
37.
Dresa
Jelenleg az Amazonon a normál One S 1tb-os kiadás 202 euró (microsoft shopból), akkor a lemezmentest miért akarják 230-ért adni majd? Azért mert van hozzá 3 játék, ami már amúgy is jár a gamepassba? Én úgy gondolom, hogy ennek a konzolnak kb 160-170 euró kéne, hogy legyen az ára. Ami még versenyképes is lenne kb..
33.
Crow77
#31: Én is köszönöm!
31.
godach
#27: Jobb oldalt leírásban mindent megtalálsz. Előre is köszönjük szépen.
https://web.facebook.com/groups/TheGamersHungary/
29.
Ooorky
Egyedül a Nintendo tagadta meg eddig a refund-ot nálam, "tájékozódhattam volna előre" indokkal.
27.
Crow77
#26: Már csak egy lemezes játék van egy Xbox one Minecraft.Ezt szívesen elküldöm a csoportodba ha küldesz elérhetőséget.
26.
godach
#25: Tavaly hozzánk majdnem 4000 játék érkezett be, aminek jó 2%-a dobozos volt, sok XO és Ps4 címmel.
Nem soknak tűnik, de azért az a 60-80 lemezes játék, havi 5-6 boldog embert jelentett akik megnyerték és még ennyit akik felajánlották.
A maradek több ezer digitális kulcs nyereségről nem is beszélve. No meg a Fordítóknak is jutott.
Aztán most ott tartunk, hogy havi 1 újságot felajánló a PCGuru is amit a nyertesünknek ingyen postáz, és a Vault 51 Gamer Bár a is hetente sorsolhatunk ki egy 5000ftos utalványt amit kajára, piára és gép használatra is elkölthet másod magával a nyertes.
Amikor be akartam adni a játékai, majd nevetve jöttem ki a boltból, mert annyira nevetséges összeget ajánlották értük, majd itt Gamekapcson elajándékoztam, meg sem gondoltam hogy ez lesz belőle. :)
25.
Crow77
#24: Dicséretes!Én is próbáltam,de a kutyának sem kellettek a dvd-k.Szerintem még mindig bujkál pár bontatlan 10db-os dvdtok valahol :)
A régi xbox,ps meg wii el lett ajándékozva mert a kislány lassan 11 lesz és már nem nagyon használta őket,de legalább remélem sok örömet fog okozni más gyerekeknek is.
24.
godach
#23: Nálam is ez lett a helyzet. Szép gyűjteményem volt, de nagyja a padon végezte. A szívemhez közelebb állók meg benn maradtak de hol arra értem haza hogy a lemez van kiszedve, hol pedig a steelbook. Végül inkább odaadtam ingyen. (ebből lett a csoportom) :D
11.
godach
#7: A generáció vége azért még bő két év nagyjából.
Még mindig azt tudom mondani, hogy egy ilyen konzol vásárlásával és egy éves gamepassal, alig haladod meg a 100 ezer forintot, folyamatosan Új, régebbi xo, x360 és xclassic játékkal tolhatja a Jani. És bizony, sok játékos van aki csak ennyit engedhet meg magának. Ami többek között nem kevés és gyenge (szerintem)
9.
Őrnagy
Múlt héten vettem egy One X-et, hozzá kezdésnek 3 játékot lemezen.
Aztán megnéztem a Game Pass-t, és rájöttem, hogy a lemezes játékaim majdnem fölöslegesek.
7.
Kawada
Nem értem, hogy egy ilyennel miért jönnek ki generáció végén... Mire számítanak? Lassan már így is ingyen adják a xbox one-okat. Ki az aki emiatt lecseréli, vagy aki számára ez fogja megadni a lökést, hogy vegyen végre egy One-t? Ha köv. gen optikai meghajtó nélkül jönne, vagy mondjuk választható lenne, hogy optikai meghajtó vagy ssd bővítő hely (álá laptokok), akkor azt mondom oké. De ezt nem tudom megérteni. Vagy egyből éves game pass-el fogják dobigálni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...