Frissültek a Capcom játékainak eladási mutatói

  • Írta: zoenn
  • 2019. május 21.
  • Biznisz
Link másolása
A japán kiadónak van mire büszkének lennie. Alig néhány héttel ezelőtt derültek ki Resident Evil 2 és a Devil May Cry 5 számai, de a Capcom a minap újra frissítette a listát, hiszen véget ért a legutóbbi üzleti év.

Ahogy a Capcom honlapján olvasható, az idei év nagy slágerjátékai szépen fogytak az első hónapokban, március 31-ig a Resident Evil 2 remake-jéből 4,2 millió kópiát szállítottak le világszerte dobozos és digitális formában - azaz kicsivel többet, mint azt a hónap elején közzétett pénzügyi eredmények kapcsán olvashattuk.

A horrorjátéknak csupán két hónap kellett ahhoz, hogy a kiadó történetének tizedik legkelendőbb címévé váljon. 

Ami a Devil May Cry 5-öt illeti, Dante és Nero kalandja 2,1 millió leszállított darabnál jár mindhárom platformon. Habár a szám kevésnek tűnhet a Resident Evil 2-höz képest, a legutóbbi negyedév végén jelent meg, így a kiadó nem panaszkodhat. 

A Monster Hunter World leszállított kópiái világszerte már 12,4 millió egységnél tartanak, ami elképesztő szám, nem véletlen, hogy a szörnyvadászós cím lett a Capcom eddigi legkelendőbb játéka. 

A cég tehát magára talált az elmúlt hónapokban, és további RE Engine-nel futó címek várhatóak a jövőben is. 

3.
3.
godach
#2: Bundle vásárlóra nem éri meg nekik :p
2.
2.
crytek
Ubi is tolhatna egy Cold Fear remake-et igazán..
1.
1.
godach
Hajrá nekik.
Ezek a számok, tökéletesen tükrözik azt, hogy minőségi Remake és sorozat folytatásra is van igény. Remélem, ezt az utat fogják követni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...