E3 2019: 14 exkluzív játékot hoz a Microsoft

  • Írta: Shifty
  • 2019. május 31.
  • Teaser
Link másolása
Alig másfél hét múlva rajtol el az idei E3, a Microsoft pedig gőzerővel készül a showra, ahol az ígéretek szerint közel kétórás konferenciát tartanak. Phil Spencer ígérete szerint az eseményen 14 házon belül fejlesztett játékot mutatnak majd be.

Alig másfél hét múlva elrajtol az idei E3, ahol ugyan a Sony nem tart önálló konferenciát, de a Microsoft így is kellően komolyan veszi a showt. Az ígéretek szerint kétórás műsorral készülnek, ahol a pletykák szerint rengeteg izgalmas bejelentést kapnak a rajongók.

Az például már most biztos, hogy még több részletet tudunk meg a tegnap bejelentett PC-s Xbox Game Pass szolgáltatásról, de Phil Spencer a Twitteren azt is elhintette, hogy épp a műsort próbálják, amelyen 14 olyan játékot fognak bemutatni, amit valamelyik belsős stúdiójuk fejleszt. Ennyi exkluzív címmel még sosem álltak színpadra, így érthető módon elég nagy az izgalom Redmondban.

A 14 cím között jó eséllyel szerepelni fog a Forza Motorsport új felvonása, a sokat pletykált következő Fable, a Ninja Theory új játéka és persze a Gears 5 is.

113.
113.
Őrnagy
Az én hozzászólásomra nem reagál senki?
Sajnos túl ritkán használom az "elbaszás", "recskázni", "hozzánemértő köcsög", "húzzál innen", "fasz", "kis buzi" kifejezéseket.
Nézzétek el nekem!
:D
112.
112.
Őrnagy
Az én hozzászólásomra nem reagál senki?
Sajnos túl ritkán használom az "elbaszás", "recskázni", "hozzánemértő köcsög", "húzzál innen", "fasz", "kis buzi" kifejezéseket.
Nézzétek el nekem!
:D
111.
111.
Ps fanboy
#110: * Akarom mondani* hatványozott jelentősége van a meglepetés erejének
110.
110.
Ps fanboy
#109: Azért mert nemsokára generáció/gépváltás, és olyankor hatványozott ereje van a meglepetés erejének. De ha tévedek, majd nyugodtan a szememre lehet vetni, úgyis nemsokára megtudjuk.
109.
109.
#108: Nem értem!Ha a Sony mutogat olyan címeket amikre
három éve várunk,akkor a Microsoft miért ne tehetné
,hogy másfél két év múlva jelenik csak meg egy
adott cím
108.
108.
Ps fanboy
#106: Lehet hogy így lesz, nem tudom. Én a saját véleményemet mondtam, szerintem még korai lenne, de lehet, hogy a Microsoft nem így gondolja. De hogy őszinte legyek, a Microsoft al kapcsolatban baromi szkeptikus vagyok, és az amit ebben a genben leműveltek az miatt kritikus is. De ez még nem azt jelenti, hogy leírtam őket, ahogy, egy ételkritikus sem azért megy be egy étterembe, hogy kritizáljon, hanem elsősorban azért, hogy egy jót egyen.
107.
107.
Ps fanboy
#105: Írjál ha akarsz, én is fogok neked ha úgy adódik, csak azért mondtam mert már kicsit unom, hogy mindent félreértesz, azt
106.
106.
delphijos
#104: Mondjuk nem értem mitől lenne jobb ha az új box megjelenés előtt mondjuk csak 1 hónappal fednék fel az ex. címeket.... Ha most bejelentik, mire megjelenik a gép már mindenki tudja majd mire számíthat. Ezzel nem “lőnének” le semmit.
105.
105.
godach
#102: Rendben. Nem zavarlak többet bár nem tudom miért látogatsz egy közösségi oldalt ahol bárki reagálhat a szabad véleményedre ha ez zavar.
Tartom magam és emlékszem is, hogy az első amit felhántoegattál nem neked ment.
Nem is emlékeztem már rá, csak így hogy fel hoztad. A mostaniba meg belefutottál de tényleg nem kell nekünk beszélgetni. Te nem tudsz túllépni egy vitán.
102.
102.
Ps fanboy
#101: Azért mert ezeket a játékokat még erre a genre jelentették be, persze, hogy mutogatják őket. A másik meg, hogy te csak ne értetlenkedkedj, mert kettőnk közül te vagy az aki nem egyenes. Az ellöbbi kommenteddel is csak kihátráltál, mivel én nem írtam semmi degradálot a mikro csapataira, de te mégis támadásnak vetted aztán elkezdtél védekezni. Mire jeleztem, hogy mi a gond, jött a hárítás, hogy azt nem is neked szólt meg blablabla. Akkor mi a f@szomért nekem címezted! Ráadásul ez már nem is az első eset, egyszer azzal gyanúsítottál meg, hogy biztos több accom is van, mire kérdőre vontalak, hogy ezt most mire fel, jött a válasz, hogy ooóh hát azt nem is neked írtam, csak elnézem blablabla. Úgyhogy tedd már azt a szivességet, hogy nekem nem írógatsz jó, mert már így is több időmbe került a veled tartó felesleges beszélgetés, mint amennyit érdemel.
101.
101.
godach
#100: Miért mutogatták a Cyberpunkot? TLOUS2-ŐT? STBSTB
Megint nem értem a felháborodás okát :)
100.
100.
Ps fanboy
#97: Akkor minek mutogatnák őket most, ha már úgy is csak a következő genre szánják? És akkor mit fognak mutogatni launchkor, mivel robbannak be, mivel lepik meg majd akkor a közönséget ha már most lelövik őket? Ebben nincs logika.
98.
98.
godach
#95: Nem. Direkt nem neked írtam, mert nem a te hozzászólásaiddal volt (csak) baj. Sokszor hallottam már ezt, ezért írtam. A nagy átlagnak szólt, nem neked.
97.
97.
ADMlN
#95: Az oké, hogy az MS kb. egy éve vásárolta fel őket, de szerinted ezek a stúdiók a felvásárlásig csak recskáztak? Mert szerintem mind dolgozott valamilyen címen (tudod a stúdiók már csak ezt szokták csinálni) és ezek a címek most mind az MS-hez kerültek. Plusz az, hogy most bemutatják őket, még nem jelenti azt, hogy rögtön megjelennek, azt még simán évekig húzhatják.
95.
95.
Ps fanboy
#81: Godach, ez egy elég cinikus megnyilvánulás volt részedről. Ha nekem írsz, akkor ne arra reagálj amire szeretnél, hogy felcimkézhes, hanem arra amit írtam! Én nem azt írtam, hogy egy kisebb csapat nem képes nagy dolgokra, hanem azt, hogy az időbe telik. A Bend meddig dolgozott a Days Gone on? Kb 5 évig, és kb 2 éve dolgoztak a rajta mire az első velősebb gameplayt megtudták mutatni. Ezzel szemben a Microsoft egy évvel ezelőtt kezdett csapatokat felvásárolni. Ennek fényében szerintem még kicsit korai ezektől a csapatoktól bármi komolyat várni az idei E3 on. Ez volt a lényege annak, amit írtam! Úgyhogy megkérnélek, pont téged, aki az itteni közösség egyik legkorrektebb emberének tartja magát XD, hogy velem ne kötözködj, de ha már mindenáron muszály, akkor ne ilyen sötét módon, a modorosság mögé bújva. Mert az álszent dumád ellenére te is megéred a pénzed. :)
93.
93.
Cicaharc a melegszensvicsevők közt nap mint nap :)
92.
92.
Legyen személyes regisztráció mert ez az óvoda már tényleg határtalanul szánalmas!
83.
83.
godach
#77: Pedig halkabb és kényelmesebb. Nekem van mindkettő.
Gondolom, neked nincs :)
81.
81.
godach
#70: A Bend se volt vagyis napjainkban nem nagy csapat. Mégis olyat hozott össze amiért havonta kifizetnék 20k-t csak átéljem újra
Újra és
Újra):)
76.
76.
crytek
#72: Csak a vak nem látja, hogy a Ms már nagyon régóta nem konzolt akar eladni hanem softwaret (játékokat) és szolgáltatásokat (gold, game pass, és most majd a felhő gaming)

Most se lesznek über exlúzivok az tuti.. Ha lesznek is egyik se fog felérni egy uncharted, spiderman, god of war, horizon, last of us stb szintre.. De legalább van választásod ezeket pcn vagy boxon tolod majd.

72.
72.
zoli12i
Én amondó vagyok, hogy MS-től öngyilkosság a nem exluzívitás. Így nem vagyok rákényszerítve, hogy vegyek X konzolt, mert úgy is jönnek PC-re a játékok. Nekem, mint gamer ez csakis jó, de hogy nekik ?

Nagy címeket én már csak a kövi genre várok max. Most maximum ilyen sea of thives címeket jelentenek be meg indiket.
71.
71.
BloodyDeath
Én tényleg remélem, hogy most már jönnek jó féle xbox exlusive címek. Nekem semmi bajom sincs az x-l, csak is annyi, hogy van vagy már két éve, hogy vissza raktam a dobozába. Mert minden olyan játékkal játszottam, ami nem érhető el a ps4-n. Viszont én nem temetném az x konzolt. Mert tényleg baromira jó masina. Viszont nem fogom 160 platinát 9000 trophy-t azért "eldobni" mert van egy másik konzol. Csak akkor, ha már nem lesz többé ps konzol.
70.
70.
Ps fanboy
#68: De azok a csapatok akiket felvásárolt az Ms tudtommal nem nagy csapatok, elég kis létszámú brigádok ha jól tudom. És ahhoz, hogy ilyen rövid idő alatt tudjanak mutatni valamit a készülő játékaiból szerintem kicsi az esély. Legfeljebb olyan semmitmondó valamit, mint tavaly a Halo nál, de olyat meg minek. Úgyhogy szerintem álleejtések max a következő E3-on lesznek, ha lesznek, de lepjenek meg. A Gears amúgy tényleg jól néz ki, remélem lesznek benne olyan magalomán pillanatok, mint a trilógia részeiben.
68.
68.
Duken
#6: Szerintem meg fogsz lepődni. Nagyot fog most az ms robbantani exkluzívok tekintetében és ideje is van. A Fable önmagában komoly lesz a többi fejlesztő stúdiók készülő játékairol amit az ms felvásárolt nem is beszélve. Pl Obsidian vagy a giga stúdiójuk új címére is kiváncsi vagyok. Lesznek itt áll leejtések. Az új Gears is brutálisan nézz már ki most is.
52.
52.
godach
#38: Igazából én sem tudom megmondani, de én is jobb szeretek konzolon játszani.
Míg régen arra kellett, hogy azt toljam rajta ami nincs pc-re, addig utána már a lövöldéken kívül mindent azon toltam, arra vettem. Kocsis, verekedős, h&s és minden ami nem tps vagy fps.
Mára már azt is elengedtem. A jobb analóg ugyan úgy a szemem kontrolleren mint egéren és így tovább. Talán az egyszerűség és a kényelem. A grafika meg bár szeretem kényeztetni a szemem nem mérvadó :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...