Flux Caves - izgalmas magyar indie a Steamen

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 15.
  • Megjelenés
Link másolása
Újabb játékkal jelentkezik a NeonCode alkotója! A Flux Caves alapjaiban egy, a klasszikus "pipe-játékokhoz" hasonló puzzle cím, melyben a feladatunk, hogy a csőrendszereket megszerelve a célba juttassuk az üzemanyaggömböket.

Persze így leírva ez egyszerűnek tűnik, ám játék közben azért majd rendesen megizzaszthatjuk az agytekervényeinket. A NeonCode-ot is jegyző fejlesztő - akivel egyébként összefuthattok itt a Gamekapocs oldalán is - elmondása szerint a játék közel 350 órán át tartó készítése közben olyan címekből merített inspirációt, mint a Portal, a The Legend of Zelda: Breath of the Wild, vagy éppen a The Witness.

A történet szerint a játékos az űrhajójával egy meglepetésektől hemzsegő bolygóra zuhant, ahol csupán egyetlen módszer adott a túléléshez; a csővezetékek kijavításával el kell juttatnunk az üzemanyagot a tartalékűrhajóhoz, hogy aztán magunk mögött hagyhassuk ezt a lakatlan világot.

A Flux Caves a maga 100-120 perces játékidejével mostantól már elérhető a Steamen is, jelenleg 25 százalékos akcióval. Ha pedig a vásárlás előtt szeretnétek vele tenni egy próbát, akkor az első négy pályát tartalmazó demónak hála erre is lehetőségetek van. Amennyiben a játék árán felül is támogatni kívánod a fejlesztőt, úgy azt az alábbi itch.io-oldalon teheted meg.

16.
16.
Ps fanboy
15.
15.
crytek
#14: Nincs semmiféle rinya. Ha van jó akció berakom. Azt hogy ki mit hallucinál ez mögé az a saját baja.

"De te ezt is lefölöznéd" 1. Ő osztogatja egy remek "alkalommal" amikor mindenki otthon van (kivéve persze a gyári melosok akikre nem hat ez a fos hajcihő) 2. Senki se kérte tőle. 3 . Egy deka közöd nincs hozzá ki és miért "fölözi" le
14.
14.
Ps fanboy
#13: Mielőtt jönne a rinya. Csak azért kérdezem, mert saját bevallásod szerint egy rahedli játékod van, ami arra vár, hogy végigtold. De te ezt is lefölöznéd, mintha szükséged lenne rá...
13.
13.
Ps fanboy
#12: Istenem...Te még ezért is sorban álsz...?
12.
12.
crytek
"Ameddig tart az otthonmaradósdi, addig él az akció és küldök mindenkinek NeonCode és Flux Caves ingyen kulcsokat aki ezen a formon jelentkezik érte."

https://forms.gle/4j8mQ9hU7wpR7Hxu7

Nem semmi gesztus! Köszönjük!!!!

7.
7.
fubenalvo
#2: A Budapest Game Dev Dayen tegnap egy órát beszélgettünk arról, hogy milyen is egyedül fejleszteni. A héten elvileg felkerül videó róla, ha érdekel :)
5.
5.
fubenalvo
#1: a forgatókönyv megvan már hozzá több hónapja, csak energia/idő nincs még. Ki kell találnom, hogy hogyan lesz jobb minőségű a NeonCode folytatás mint az első rész, ha továbbra is egyedül csinálom.
2.
2.
B-Shaggy
>350 órás fejlesztési idő alatt, ha ezt egyedül csinálta, az szép teljesítmény. A demora mindenképpen ránzézek.
1.
1.
crytek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...