Újabb öt játékkal bővül a PlayStation Hits kínálata

  • Írta: szlav
  • 2019. június 21.
  • Akció
Szeretjük a PlayStation Hits címkével ellátott játékokat, hiszen ezekhez a címekhez fixen alacsony áron juthatunk hozzá. Most olyanok is csatlakoznak ehhez a sorhoz, mint a Horizon: Zero Dawn, a Resident Evil 7, vagy a God of War III Remastered.

Ha remek játékokhoz szeretnétek hozzájutni fixen alacsony áron, akkor a PlayStation Hits kínálatával nem lőhettek mellé. Az ezzel a címkével ellátott lemezek (vagy digitális kiadások) ugyanis 20 dolláros áron kaphatók, néha pedig még közöttük is találunk tovább leakciózott darabokat.

A PlayStation Blogon érkezett a hír, miszerint öt újabb cím kerül be a leértékelt klasszikusok kínálatába. Ez nem más, mint a Horizon: Zero Dawn - Complete Edition, a God of War III Remastered, a Nioh, a Resident Evil 7, illetve a Friday the 13th: The Game.

Az akció egyelőre még nem érvényes, az előbb említett címek június 28-án kerülnek át ebbe a kategóriába, így ne lepődjetek meg, ha egyelőre csak a megszokott áron találjátok őket a PlayStation Store-ban, vagy a boltok polcain!

103.
Obi Wan Kenobi
#102: Abszolút meg tudlak érteni. Az sok néha hogy minden poszt alá: Ez is jön bundleba.
102.
crytek
#101: "az ingyen játékok gyűjtése soha nem lesz általános irány" Soha nem is mondtam ilyet. Egyébként ez az ingyen elég "melós" (group buy szervezés felvenni a kontaktot a 40 emberrel folyamatos biznisz) de hát valamit valamiért :) /De nem sajnálom a beleölt időt ,mert a 2-3 év group buy alatt nagyon sok jó és rendes embert megismertem./
101.
kryszisz
#100: Persze, hogy nem fog megtörténni, ezért írtam, hogy szélsőséges példa. De az, hogy elismerted, az ingyen játékok gyűjtése soha nem lesz általános irány, nálam felér egy sikerrel, én igazából ennyit akartam hallani tőled. Engem soha nem zavart, hogy csinálod, soha nem mondtam rád pejoratív jelzőket emiatt (ha esetleg igen bocsánat, elragadott a hév), csupán próbáltam elmagyarázni, hogy járható ez az út, csak nem ez fogja működtetni a gépezetet (játékipar). Szóval az, hogy ezzel nagyjából tisztában vagy nekem bőven elég, ne nézd hülyének azokat, akik mondjuk teljes áron vesznek meg egy játékot, tudod ezt hívják rajongásnak, sokan (millióan) koncertjegyre adnak ki ennyi pénzt, vagy többet, aztán az egy jobb esetben egy másfél órányi élmény.
100.
crytek
#99: Soha meg nem történő dolgokat nem látok be ugyanis ezek soha nem fognak megtörténni.

Ez olyan hogy vannak a Trump fasz döntései és arról menne a beszélgetés itt magyarok között hogy bezzeg ha én volnék az amerikai elnök... Kb ilyen volumenü ez a Ha mindenki ingyenre hozná ki a játékait
93.
Kawada
#85: Szent Péter ki is nyitotta a kaput.
91.
Ooorky
Szokásos crytek hőbörgés, haladjunk tovább.
85.
crytek
#80: Már megint ferdítesz és egyben hazugságot próbálsz másokba sulykolni?

Tudod nem egyszer volt már hogy volt nálam pénz és inkább nem költöttem el hazafelé menet a dög melegbe mert nem is volt mit mivel odaadtam hajléktalannak? Vagy hogy focikupára mentünk és a kajámat odaadtam a szerencsétlennek mert neki jobban kellett mint nekem?
Tesomékat is segítettem elég sok millióval kocsit venni házat építeni, hogy ne kelljen hitelt felvenniük... Ezek a pénzek egyike se fog soha visszajönni és nem is vártam el érte semmit. De pl adtam már oda a régi hűtőmet a facebookon INGYEN meghirdetve aki rászorul... régi videokártyás másnak holott bármikor elvitték volna pénzért.
+ sokminden más,de em fogom ecsetelni neked ,mert belőled csak a szar moslék gyűlölet árad.

A lényeg a fejlesztő megkapja a pénzét akkor is ha a game oltári nagy bukás és akkor is ha világsiker világsiker esetében max kap plusszot is.Szóval ha én nem veszem meg vagy 50millió másik a szegény drága fejlesztők nem lesznek csövesek ,mivel mire kijön a game ezer éve ki lettek fizetve mivel te se ingyen dolgozol évekig...

Nem mellesleg arra költök amire akarok...annak tudatában hogy "ingyen" is hozzájuthatok idővel és ehhez a warez se kell meg pláne nem fogok költeni. És igen az ember költ a hobbijára ,de mivel pl a futócipő a gps-es futóóra nem lesz soha ingyen azokra költök nem is keveset...digitális "semmi" nulláért nem fogok.

Azt meg hogy ti gyűlölködök ezt minek állítják be pont leszarom.
84.
kryszisz
#82: Ne érts félre, nem magamról beszéltem, én értelek nyugi, csak tudod, ez a GK, itt abba is belekötnek sokszor aki normális dolgot ír-.-
83.
atedolgod
#79: A kiadóknak masszív hasznot hajtanak az időnkénti leárazások. Még akkor is, amikor már mindenkinek eladta, 66x leárazta, majd beletolja egy ps+/gold -ba (ahol azért fizeted ki mert nincs ás választásod.. :) ), akkor is keres rajta egy valag pénzt.
Neki az a lényeg, hogy a lehető legtöbb embertől keressen rajta. Ezt több hullámban teszi. Ha valaki az utolsó utáni alkalommal veszi meg, az kevesebbet ad, de összességében ő is a kiadót gazdagítja. SOKKAL többet keresnek így, mint annó, amikor csak két lehetőség volt. Megveszed a lemezt, vagy nem veszed meg a lemezt.
82.
atedolgod
#78: Azért ne kelljen már minden mondatot duplán írni, és külön jelezni, hogy az én véleményem. Minden amit írok az én véleményem, egészen addig, amíg nem jelölök meg egy forrást. Ha valakinek ez nem egyértelmű, az tanulja meg a magyar nyelvet.
80.
Kawada
#79: Kár belé... tényleg. Neki ismeretlen dolog az, hogy valakit támogasson, aki olyat csinál, amit ő fogyaszt és ami tetszik neki. Nekem van egy kedvenc retro gaming podcast-em, ami hetente jelentkezik tartalommal. Akik egyébként ezt hobbiból csinálják és hacsak nincsenek emberek akik ebben őket támogatják, hogy a hobbijuk egyben a munkájuk is legyen, akkor ingyen... Nem sokkal, havi 5 dollárral támogatom őket patreonon. Szerinted barátunk valaha képes lenne ilyesmire? Nem... mert szerinte ez pénzkidobás, hiszen ingyenes. Miért fizessen érte... Gondolom barátunk soha egy fillér borravalót nem ad, életében nem csinált semmit önként, nem segített senkinek anélkül, hogy abban érdeke lenne, stb. Vannak ilyenek...
79.
grindcore
#59: Sokmindenben egyet ertek veled, orulj hogy tobb penzed marad, stb. De azt az egyet azert szerintem el kellene ismerned, hogy ha minden ember aki megvenne egy kiado jatekat cxak 1 dollart akarna adni erte, akkor nem csinalnanak tobb millios game-eket, ponz azert amit te mondasz, mert nem hulye a kiado. Ha csak 1 dollart szedhet, akkor kevesebbet fog kolteni ra, es ennyi. Ha milliokat szed be, akkor tobbet kolt ra. De ez persze csak elmelez, mert sok ember fogja mindig megvenni megjeleneskor. Csak azt mondom ezzel, hogy a te hobbid sehol se lenne, ha mas nem venne meg, mert akkor max Tetrist csinalnanak evente 30-at...
78.
kryszisz
#76: Ha a 67-es hozzászólásodban is használtad volna a "szerintem" szócskát, akkor nem biztos, hogy beszóltak volna, de ugye nem tetted, csak kerek-perec kijelentetted, hogy a játék egy sz@r. Látod, néha ennyin múlnak a dolgok.
P.S.: messze nem csak az újságírók mondják a játékra, hogy jó;)
76.
atedolgod
#75: Melyek ezek az "objektívnek tekinthető mércék" amikről beszélsz?
Az hogy technikai oldalról rendben van a játék, nem jelenti hogy jó. Szerintem egy ócska vacak, unalmas játék. Tudod... engem nem érdekel hogy x darab újságíró miképpen pontoz. Attól én nem fogok jobban szórakozni.
75.
Kawada
#67: Maradjunk annyiban, hogy neked nem tetszik. Azért vannak objektívnek tekinthető mércék, amiket bőven megüt. Ha számodra idegen a világ, nem fog meg a dizájn, a történet, nincs miben reménykedni... De ettől nem a játék vacak...
74.
Ooorky
#72: Megpróbálom megjegyezni, hogy képtelen vagy felfogni olyan dolgokat amik egy 10 évesnek már leesnek.
73.
Ooorky
#71: Mert az pénzbe kerül XD
72.
crytek
#70: Nem is vagy tisztában azzal miket írsz? Durva!

" hogy Gazsitek 15 év múlva feszíthessen a németből behozott 300k-t visszapörgetett bömöse mellett.Mások meg röhögnek rajta." Csak ennyi köze van hozzá. Megint álmodtál valamit.

Én pedig megnyugtattalak nem lesz kocsim ,mivel a munkámhoz nem kell. Mivel sehova nem járok a melon kívül ahova auto kellene benzinre se kell költenem.
71.
Fata Morgana
Srácok kár cseszegetni állandóan ezt a "crytek" csókát semmi rosszat nem csinál, csupán kihasználja azt a "piaci rést" amit akciónak hívnak és amit mások nagy ívben lesz.rnak vagy nem foglalkoznak vele tudjátok, hogy "a türelem rózsát (ez esetben 1 dolláros játékot) terem".
Higgyétek ez a csóka nem nyugdíjas otthonban fogja tengetni az öregkorát.:)
70.
Ooorky
#69: Ennek mi köze van bármihez?

Mellesleg én úgy járok ingyen vonattal dolgozni, hogy a cég 30ft/km benzinpénzt fizet, mivel a vonat munkakezdés után 5 perccel ér be, így papíron autózok.
69.
crytek
#68: Szegénykém ...minek autó amikor a bérletet fizetik a melóba... Erről beszélek feleslegesen nem költök egy fillért se. Haverok is ezzel nyúznak minek járok busszal lol minek talán mert ingyen van :) Ők meg fizetik a benzint mert képtelen buszozni. Hát fizessék.. Vicces lenne ha még azért is én fizetnék a melóba kapott pénzemből hogy oda járjak..
68.
Ooorky
#66: Ez olyan, mint az autó piac.
Valakinek meg kell vennie az újat ahhoz, hogy Gazsitek 15 év múlva feszíthessen a németből behozott 300k-t visszapörgetett bömöse mellett.
Mások meg röhögnek rajta.
67.
atedolgod
Lazán kapcsolódik a hírhez, de hogy ez a hzd mennyire ócska, unalmas, vacak játék... értetlenül állok a nagy fejhajtást látva.
66.
atedolgod
Nem értem mi bajotok van a crytek -el. Manapság a játékok ára csak attól függ, hogy mennyire sürgős nektek, hogy játszatok vele. Ha nagyon sürgős, akkor drága. Ha kevésbé, akkor aprópénz lesz. Neki nem sietős, így ő töredékét költi. Nem értem mi ezzel a probléma.
65.
crytek
#64: Engedd ki van ott még több is....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...