Újabb öt játékkal bővül a PlayStation Hits kínálata

  • Írta: szlav
  • 2019. június 21.
  • Akció
Link másolása
Szeretjük a PlayStation Hits címkével ellátott játékokat, hiszen ezekhez a címekhez fixen alacsony áron juthatunk hozzá. Most olyanok is csatlakoznak ehhez a sorhoz, mint a Horizon: Zero Dawn, a Resident Evil 7, vagy a God of War III Remastered.

Ha remek játékokhoz szeretnétek hozzájutni fixen alacsony áron, akkor a PlayStation Hits kínálatával nem lőhettek mellé. Az ezzel a címkével ellátott lemezek (vagy digitális kiadások) ugyanis 20 dolláros áron kaphatók, néha pedig még közöttük is találunk tovább leakciózott darabokat.

A PlayStation Blogon érkezett a hír, miszerint öt újabb cím kerül be a leértékelt klasszikusok kínálatába. Ez nem más, mint a Horizon: Zero Dawn - Complete Edition, a God of War III Remastered, a Nioh, a Resident Evil 7, illetve a Friday the 13th: The Game.

Az akció egyelőre még nem érvényes, az előbb említett címek június 28-án kerülnek át ebbe a kategóriába, így ne lepődjetek meg, ha egyelőre csak a megszokott áron találjátok őket a PlayStation Store-ban, vagy a boltok polcain!

103.
103.
Obi Wan Kenobi
#102: Abszolút meg tudlak érteni. Az sok néha hogy minden poszt alá: Ez is jön bundleba.
102.
102.
crytek
#101: "az ingyen játékok gyűjtése soha nem lesz általános irány" Soha nem is mondtam ilyet. Egyébként ez az ingyen elég "melós" (group buy szervezés felvenni a kontaktot a 40 emberrel folyamatos biznisz) de hát valamit valamiért :) /De nem sajnálom a beleölt időt ,mert a 2-3 év group buy alatt nagyon sok jó és rendes embert megismertem./
101.
101.
kryszisz
#100: Persze, hogy nem fog megtörténni, ezért írtam, hogy szélsőséges példa. De az, hogy elismerted, az ingyen játékok gyűjtése soha nem lesz általános irány, nálam felér egy sikerrel, én igazából ennyit akartam hallani tőled. Engem soha nem zavart, hogy csinálod, soha nem mondtam rád pejoratív jelzőket emiatt (ha esetleg igen bocsánat, elragadott a hév), csupán próbáltam elmagyarázni, hogy járható ez az út, csak nem ez fogja működtetni a gépezetet (játékipar). Szóval az, hogy ezzel nagyjából tisztában vagy nekem bőven elég, ne nézd hülyének azokat, akik mondjuk teljes áron vesznek meg egy játékot, tudod ezt hívják rajongásnak, sokan (millióan) koncertjegyre adnak ki ennyi pénzt, vagy többet, aztán az egy jobb esetben egy másfél órányi élmény.
100.
100.
crytek
#99: Soha meg nem történő dolgokat nem látok be ugyanis ezek soha nem fognak megtörténni.

Ez olyan hogy vannak a Trump fasz döntései és arról menne a beszélgetés itt magyarok között hogy bezzeg ha én volnék az amerikai elnök... Kb ilyen volumenü ez a Ha mindenki ingyenre hozná ki a játékait
91.
91.
Ooorky
Szokásos crytek hőbörgés, haladjunk tovább.
79.
79.
#59: Sokmindenben egyet ertek veled, orulj hogy tobb penzed marad, stb. De azt az egyet azert szerintem el kellene ismerned, hogy ha minden ember aki megvenne egy kiado jatekat cxak 1 dollart akarna adni erte, akkor nem csinalnanak tobb millios game-eket, ponz azert amit te mondasz, mert nem hulye a kiado. Ha csak 1 dollart szedhet, akkor kevesebbet fog kolteni ra, es ennyi. Ha milliokat szed be, akkor tobbet kolt ra. De ez persze csak elmelez, mert sok ember fogja mindig megvenni megjeleneskor. Csak azt mondom ezzel, hogy a te hobbid sehol se lenne, ha mas nem venne meg, mert akkor max Tetrist csinalnanak evente 30-at...
74.
74.
Ooorky
#72: Megpróbálom megjegyezni, hogy képtelen vagy felfogni olyan dolgokat amik egy 10 évesnek már leesnek.
73.
73.
Ooorky
#71: Mert az pénzbe kerül XD
72.
72.
crytek
#70: Nem is vagy tisztában azzal miket írsz? Durva!

" hogy Gazsitek 15 év múlva feszíthessen a németből behozott 300k-t visszapörgetett bömöse mellett.Mások meg röhögnek rajta." Csak ennyi köze van hozzá. Megint álmodtál valamit.

Én pedig megnyugtattalak nem lesz kocsim ,mivel a munkámhoz nem kell. Mivel sehova nem járok a melon kívül ahova auto kellene benzinre se kell költenem.
71.
71.
Fata Morgana
Srácok kár cseszegetni állandóan ezt a "crytek" csókát semmi rosszat nem csinál, csupán kihasználja azt a "piaci rést" amit akciónak hívnak és amit mások nagy ívben lesz.rnak vagy nem foglalkoznak vele tudjátok, hogy "a türelem rózsát (ez esetben 1 dolláros játékot) terem".
Higgyétek ez a csóka nem nyugdíjas otthonban fogja tengetni az öregkorát.:)
70.
70.
Ooorky
#69: Ennek mi köze van bármihez?

Mellesleg én úgy járok ingyen vonattal dolgozni, hogy a cég 30ft/km benzinpénzt fizet, mivel a vonat munkakezdés után 5 perccel ér be, így papíron autózok.
69.
69.
crytek
#68: Szegénykém ...minek autó amikor a bérletet fizetik a melóba... Erről beszélek feleslegesen nem költök egy fillért se. Haverok is ezzel nyúznak minek járok busszal lol minek talán mert ingyen van :) Ők meg fizetik a benzint mert képtelen buszozni. Hát fizessék.. Vicces lenne ha még azért is én fizetnék a melóba kapott pénzemből hogy oda járjak..
65.
65.
crytek
#64: Engedd ki van ott még több is....
64.
64.
Ooorky
#63: Mindig sikerül meglepned, hogy milyen szánalmas lény is vagy a való életben.
Én is büdös nagy kocka voltam anno, de ez már beteges.
54.
54.
Ooorky
#52: Amiatt a játék miatt vettem anno 75k-ért logitech g920-ast, jó kis cucc, csak kicsit gyenge a FF.
Úgyhogy ja, jöhet a talpra puszi mivel én is azok között vagyok akik teljes áron megvették, így készülhetett folytatás te pedig majd szerencsétlenkedhetsz egér-bill-lel öt percig vele, miután hozzáadtad a soha nem játszott játékaid százaihoz valamelyik bundle-ből.
52.
52.
crytek
#50: Jaja neked de még mennyire...éld bele magad ,hogy így van. Kösz. Holnaputánra intézd már el az Assetto Corsat bundleba az még nem volt.
50.
50.
Ooorky
#49: Wat.
Attól, hogy másokat hazugozol lépten nyomon attól még tény marad, hogy fillérbaszó vagy aki nekünk köszönheti a hobbiját, amiért minimum talpat kellene csókolnod, nem pedig itt vergődnöd.
48.
48.
Ooorky
#44: Sokat képzelsz róla :D
Szimplán egy átlag főiskolás, én akkor nyomultan bundle-s játékokkal, meg adtam-vedtem a kulcsokat.
10+ évvel ezelőtt.
Ma már az jelenti a masszív visszafogást, hogy megállok (többnyire) 50k-nál, de néha becsúszik egy PS4, egy második Switch az asszonynak, egy hónap végi megjelenés ami már technikailag jövő hónaphoz is számolható...
44.
44.
momant
#39: sztem arra büszke h annak ellenére ,h érdeklik a játékok ,képes nemet mondani nekik. és igenis ez erény. azért mondja el százszor is mert láthatólag el sem gondolkoztok rajta , h ez lehet jó is.
41.
41.
momant
#38: az elv a lényeg. és igen figyelek, h kevesebbet használjak, valamint városban csak bringázom, köszönöm kérdésed. de neked magyarázhatom. álmodj szépen a subaru érzéseiddel.
40.
40.
momant
#33: Te meg mondd ezt pl egy kezdő tanárnak pl. hidd el örül ha 20 ezret félretesz hó végén bármireTe meg 50 ben limitálod a játék áraidat, de szar neked. Nem értitek meg h mindenkinek más a fontos és nem jó egyáltalán a tömegtermelés. ahelyett, h minőség lenne, mindenből van nagyon sok. Pont amiatt h egyre többen megvehetnek és meg is vesznek sokmindent full áron.
38.
38.
Ooorky
#35: Jaj, egy turbó ződ virágszál.
Remélem te tudatosan odafigyelsz, hogy ne használj villanyáramot és üzemanyagot attól is pusztul a bolygó.
35.
35.
momant
#31: és ha tetszik nekem az összes játék meg kell vennem mert amúgy szembeköpöm a fejlesztőket? hát nem. hagyjuk már ezt a termékirányított felfogást. így is el van árasztva termékkel a bolygó. mindneki annyiért vesz meg valamit amennyiért megéri neki. lehet h neki egy vacsora az onyxban többet ér mint két csúcsgame. mit kell mások életébe belepofázni? a kapitalizmust meg miért is hagynánk? ugyanúgy témába vág. tényleg ebbe fog beledögleni a Föld h termelést már most sem lehet lassítani az okozatok miatt. lásd munkahelyek megszűnése stb. nem nem abba fogunk beledögleni h crytek " szembeköpte" a gejlesztőket, hanem h vágyainkat folyamatosan azonnal ki akarjuk elégíteni.
33.
33.
Ooorky
#31: Nem fogja felfogni. Neki az a tuti biznisz ha elad egy bundle kulcsot, mert 500ft-ja sincs egy játékra.

Én pl. havi 50k-ra limitáltam a játékokra költekezést, miközben jövő hónapban végre hazahozom álmaim Subaru-ját (hitel nélkül, mint a lakást) ...
32.
32.
momant
ezt én sem vágom mit kell mást bsztatni azért mert nem vesz meg mindent full áron. mindenki arra költi a pénzét amire akarja. nehogy már az legyen a baj , h valaki türelmes és ki tudja várni amit az elkényeztetett minden vágyukat azonnal megélni akaró ficsúrkák nem. most ha kijön 8k tv akkor gáz h nem veszem meg autóáron, szembeköpöm a tervezőket? hát nem majd megveszem akkor ha annyiba kerül amiért megéri. amúgy saját magunkon való spórolás egyáltalán nem zsugoriság. Azon nem gondolkoztatok ,h pont azért leszélhetetlen a Földünk pár tíz év múlva mert mindenki minden szart azonnal megvesz? és ha digitális ha nem ez ugyanúgy szemét, energia. én pl hajlandó vagyok kifizetni teljes árat, sőt olyat is csináltam h fizettem egy játékért h támogassam a fejlesztőket de alig játszottam vele, csak mert szimpatikus volt a csapat , koncepció, de nem tudom miért zavar az valakit h más nem tömi bele kis pénzét a rockefellerek zsebecskéjébe. szoval egyrészt nem ismerjük cryteket mint embert masreszt a türelem, minimalizmusra való hajlam igenis lehetnek nagy erények. h ez bsztat pár újgazdag ficsúrt akinek csak a pénze van és életében nem mondott még le semmiről de ennek örömét sem élte át, legyen az ő baja. nem vagyunk egyformák nem kell megváltoztatni senkit, örüljetek h van pénzetek rá nem kell túlizzadni a témát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...