A Microsoft véget vet a dupla konzolos korszaknak

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 21.
  • Pletyka
A legújabb értesülések szerint a Microsoft a next-gen konzolok esetében csupán egyetlen Xboxban gondolkodik, szóval úgy néz ki, hogy vége a jelenlegi Xbox One S-Xbox One X-es megosztottságnak.

A februári pletykák még két új Xbox-konzol érkezéséről szóltak, melyek közül az Xbox Lockhart néven futó gép főként a full HD felbontású játékra és a streamingre hajtott volna rá, míg az Xbox Anaconda egy brutális erőgép lett volna.

Az új infók szerint azonban teljesen más a helyzet, a Thurrott információi alapján ugyanis elvetették a Lockheart jelzésű projektet, mivel a fejlesztők számára az előzetes tervekhez képest jóval több időt vett igénybe a két, szinte teljes mértékben különböző hardveres környezethez igazítani a programokat. Állítólag az Xbox One S és az Xbox One X között az architektúrát tekintve nincs akkora különbség, mint az Anaconda (mely lényegében az E3-on bemutatott Project Scarlett) és a Lockhart között, így a korábbinál jóval több energiát vettek igénybe az optimalizációs munkálatok.

Ehhez kapcsolódik egyébként a Lockheart eltörlésének másik indoka is; a streamingszolgáltatások, a Google Stadia és a Microsoft xCloud technológiája egyszerűen feleslegessé tették egy alsókategóriás konzol bevezetését, hiszen a közeljövőben már a legújabb xboxos címeket is lehetőségünk lesz akár mobilokról játszani.

164.
atedolgod
#155: Ez egy nagy marhaság... nem kell választani semmit, akár megveheted az összes létező játékra alkalmas gépet, és használhatod mindet. Senki, soha nem tiltja neked ezt meg. Itt viszont felmerült egy kérdés, amire mindenki adott egy választ. Mivel leírtak olyan butaságokat, hogy pl multiplayer -hez, és/vagy lövöldözős játékhoz xbox kell, muszáj volt válaszolni arra is.
162.
Ps fanboy
#155: Ámátuá, a háborúnak már rég vége, a Ps esek győztek.
161.
supair
#159: Kekszemuek baszki.......vmit dugdosnak de nem anál.........vagy nem szonda.
160.
supair
#159: Kekszemuek baszki.......vmit dugdosnak de nem anál.........vagy nem szonda.
159.
frankdelgado
#157: Nem tudom, folyamatosan figyelnek....ilyen kis zöld emberek....te is kaptál análszondát?
158.
Kawada
Megmosolyogtató amikor olyanok örülnek a "normális kommentelőknek", akinek 3-4 törölt hozzászólása van az aktuálisan látható 1-2 komment oldalon. :)
157.
supair
#155: Holnap gyere ki a folyosóra beszedem van veled.....(sóstói elmegyógyintézet):-D
155.
frankdelgado
#154: Hàború van, oldalt kell vàlasztani. Az ellensègeink (ps) sokan vannak, de sok köztük a lelkizős, puhàny.Akik a stratègiai szövetsègeseink lehetnènek ( pc sek) -gyàvasàgból - inkàbb az ellensèghez húznak ès ps t vesznek. Sok a kettős ügynök, a köpönyegforgató. De kitartunk a vègsőkig.
154.
FARKAS
#152: Végre egy normális hozzászóló! Jó látni hogy még vannak normálisan gondolkodó emberek, akiket nem az xbox, pc vagy ps fanboyság vezérel!
150.
Neotechtr
#145: Jó. Van PC-m, van ps4 em (csak már én sem tudom minek), hát emellé egy xbox meg nem is kell... Most maga a PC építés az egy dolog, ami időnként történik, ha indokolt, nálam két hete szerdán volt. Vagy nem tudom, hogy mi az elképzelésed a PC építésről. Nekem az, hogy megveszem a kinézett cuccot, utána meg összerakom. Kicsit főzi az ember mindennel, utána annyi egy pár évre. Jó persze én nem lógok itt 7/24, de az a kommented nem azt bizonyítja, hogy egyáltalán tudod, hogy miről írsz. Most van egy xboxod, van hozzá gamepad és itt japánkodsz vele. Én nem értem miféle egy hozzászólás volt az.
148.
Neotechtr
#142: Jó kis cuccok voltak ám azok. Nem vagyok meglepődve, hogy a mai napig jók még.
146.
frankdelgado
#139: Na màr hiànyzott a " megmondom a frankót"
145.
frankdelgado
#143: Az bizony, pc t èpìtgetni, egèsz nap itt lógni ès xbox hìrnèl folyanatosan a sony t simogatni nem az. Ha valakinek van pc je, konzolha ès meg mèg egèsz nap itt okoskodik, az tènyleg èletkèptelen kocka....
143.
Neotechtr
140.
Kawada
#136: Nem is veszem magamra, ezektől a témáktól igyekszem már én is távoltartani magam mert sosincs jó vége. :) persze én se bírom örökké...
139.
delphijos
#124: “Az életképtelen kockák építgetnek pc-t”

Mondjuk azért az ilyen kommentek után nem is értem miért háborodsz fel ha valaki elvakult PS-es es hasonló megnyilvánulása van mondjuk Xbox irányba.... ( nem mintha az jobb lenne )
137.
Nyarlako
#136: Nem beszélni jól madzsar, lenni cserediák?
136.
supair
#135: Figyelj.....jó hosszan olvasgattam mindennemű kommentár nélkül a cikkek alatt a hozzászólásokat....voltak jó kis beszélgetések elismerésem......Neked is.Meg a nyallakonak is......de olykor amikor már a baromság és ezt most ne vedd magadra a plafont nyalogatja akkor hozzászólók.......valszeg nem úgy ahogy kéne.......
135.
Kawada
#129: Bezzeg ez a "bohóckodhatsz ps-el is" igazán visszafogott és objektív hozzáállásról tanúskodik.
134.
supair
Kb ugyanaz...... de mégsem.Viszont nem erőltetem neked hogy az a jó.Csak az elvakultsag bosszant semmi más........én kérek elnézést......
133.
Obi Wan Kenobi
#129: Excuse me? Azzal hogy ekkora hülyeséget mondasz, te is pont olyan leszel mint ők.. miért is bohóckodsz a PS-sel, mikor kb ugyanaz az eredmény.
132.
supair
#131: Hogyne vinné (röhögés) hatadra kotod az új Haloval és Orival aztán uzsgyi! Komolyan és csodalkoztok hogy szopokanak hívnak benneteket?
131.
Nyarlako
#130: Ezeket elviszi a 7 éves pc-m is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...