A Microsoft véget vet a dupla konzolos korszaknak

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 21.
  • Pletyka
A legújabb értesülések szerint a Microsoft a next-gen konzolok esetében csupán egyetlen Xboxban gondolkodik, szóval úgy néz ki, hogy vége a jelenlegi Xbox One S-Xbox One X-es megosztottságnak.

A februári pletykák még két új Xbox-konzol érkezéséről szóltak, melyek közül az Xbox Lockhart néven futó gép főként a full HD felbontású játékra és a streamingre hajtott volna rá, míg az Xbox Anaconda egy brutális erőgép lett volna.

Az új infók szerint azonban teljesen más a helyzet, a Thurrott információi alapján ugyanis elvetették a Lockheart jelzésű projektet, mivel a fejlesztők számára az előzetes tervekhez képest jóval több időt vett igénybe a két, szinte teljes mértékben különböző hardveres környezethez igazítani a programokat. Állítólag az Xbox One S és az Xbox One X között az architektúrát tekintve nincs akkora különbség, mint az Anaconda (mely lényegében az E3-on bemutatott Project Scarlett) és a Lockhart között, így a korábbinál jóval több energiát vettek igénybe az optimalizációs munkálatok.

Ehhez kapcsolódik egyébként a Lockheart eltörlésének másik indoka is; a streamingszolgáltatások, a Google Stadia és a Microsoft xCloud technológiája egyszerűen feleslegessé tették egy alsókategóriás konzol bevezetését, hiszen a közeljövőben már a legújabb xboxos címeket is lehetőségünk lesz akár mobilokról játszani.

164.
atedolgod
#155: Ez egy nagy marhaság... nem kell választani semmit, akár megveheted az összes létező játékra alkalmas gépet, és használhatod mindet. Senki, soha nem tiltja neked ezt meg. Itt viszont felmerült egy kérdés, amire mindenki adott egy választ. Mivel leírtak olyan butaságokat, hogy pl multiplayer -hez, és/vagy lövöldözős játékhoz xbox kell, muszáj volt válaszolni arra is.
162.
Ps fanboy
#155: Ámátuá, a háborúnak már rég vége, a Ps esek győztek.
161.
supair
#159: Kekszemuek baszki.......vmit dugdosnak de nem anál.........vagy nem szonda.
160.
supair
#159: Kekszemuek baszki.......vmit dugdosnak de nem anál.........vagy nem szonda.
159.
frankdelgado
#157: Nem tudom, folyamatosan figyelnek....ilyen kis zöld emberek....te is kaptál análszondát?
158.
Kawada
Megmosolyogtató amikor olyanok örülnek a "normális kommentelőknek", akinek 3-4 törölt hozzászólása van az aktuálisan látható 1-2 komment oldalon. :)
157.
supair
#155: Holnap gyere ki a folyosóra beszedem van veled.....(sóstói elmegyógyintézet):-D
156.
Ultimate
#154: Csakazabaj hogy faszságot reagált ha nekem szánta...
155.
frankdelgado
#154: Hàború van, oldalt kell vàlasztani. Az ellensègeink (ps) sokan vannak, de sok köztük a lelkizős, puhàny.Akik a stratègiai szövetsègeseink lehetnènek ( pc sek) -gyàvasàgból - inkàbb az ellensèghez húznak ès ps t vesznek. Sok a kettős ügynök, a köpönyegforgató. De kitartunk a vègsőkig.
154.
FARKAS
#152: Végre egy normális hozzászóló! Jó látni hogy még vannak normálisan gondolkodó emberek, akiket nem az xbox, pc vagy ps fanboyság vezérel!
153.
Ultimate
#152: Az azért megvan (látom nincs vagy nem nekem akartál írni) hogy a 144-ben nem a konzolok lettek összemérve,hanem arra a nevetgélő hitetlenkedő kommentre reagáltam miszerint egy 7 éves hardver hozza a ps4 szintjét - nemhogy hozza,veri.
152.
Northlorien
#144: En nem igazan ertem hogy mi ez a p*** meregetes hogy melyik konzol jobb, mi mit ver? Van akinek ez tetszik van akinek az, en legszivesebben mindharmat megvennem, mert teljesen mindegy melyik van amig azzal tudsz jatszani amivel szeretnel, es konkretan nem ertem hogy kinek mi koze van hozza, hogyha valaki egyik vagy a masikat szereti? Az ember altalaban neki megfelelo ervek miatt dont egyik vagy a masik rendszer mellett, nekem a PC-m melle inkabb egy PS volt jo, mert szerettem az exkluziv cimeit, de ez nem azt jelenti hogy az Xbox szar, mert nem az. Ne viselkedj mar gyerekkent.
151.
Neotechtr
#149: Ezzel egyet kell, hogy értsek. Az van, hogy a Quake 4 az nem metro exodus. A szar portok a dmc3, resi4, meg ezek voltak. Az konzol szenny volt. Most már ilyennel nem jönnek ki.
150.
Neotechtr
#145: Jó. Van PC-m, van ps4 em (csak már én sem tudom minek), hát emellé egy xbox meg nem is kell... Most maga a PC építés az egy dolog, ami időnként történik, ha indokolt, nálam két hete szerdán volt. Vagy nem tudom, hogy mi az elképzelésed a PC építésről. Nekem az, hogy megveszem a kinézett cuccot, utána meg összerakom. Kicsit főzi az ember mindennel, utána annyi egy pár évre. Jó persze én nem lógok itt 7/24, de az a kommented nem azt bizonyítja, hogy egyáltalán tudod, hogy miről írsz. Most van egy xboxod, van hozzá gamepad és itt japánkodsz vele. Én nem értem miféle egy hozzászólás volt az.
149.
Ultimate
#147: Idejét nem tudom mikor futottam olyan szar portba hogy amiatt puffogni kelljen...
148.
Neotechtr
#142: Jó kis cuccok voltak ám azok. Nem vagyok meglepődve, hogy a mai napig jók még.
147.
Nyarlako
#144: Le, csak pcre szokszor magasról szarnak optimalizálni normálisan
146.
frankdelgado
#139: Na màr hiànyzott a " megmondom a frankót"
145.
frankdelgado
#143: Az bizony, pc t èpìtgetni, egèsz nap itt lógni ès xbox hìrnèl folyanatosan a sony t simogatni nem az. Ha valakinek van pc je, konzolha ès meg mèg egèsz nap itt okoskodik, az tènyleg èletkèptelen kocka....
144.
Ultimate
#142: Teljesen mindegy milyen a ps4 szintjét lazán leveri...
143.
Neotechtr
142.
Nyarlako
#141: Attól függ milyen a port, de engem is jól kiszolgál a HD7950 meg most is.
141.
Ultimate
#132: Halkan jegyzem meg hogy egy gtx 680 egy i5 2570k-val (biza 7 éves) még mindig mindent sokkal jobban elvisz mint a ps4, pláne a box...
140.
Kawada
#136: Nem is veszem magamra, ezektől a témáktól igyekszem már én is távoltartani magam mert sosincs jó vége. :) persze én se bírom örökké...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...