Újabb játékokkal bővül a PlayStation Hits kínálata

  • Írta: szlav
  • 2019. szeptember 28.
  • Akció
Link másolása
Ha fixen alacsony árú, remek játékok után vadásztok, akkor nem lőhettek mellé a PlayStation Hits válogatásával. Most hét újabb cím csatlakozik ehhez a kínálathoz, köztük pedig találtok néhány kihagyhatatlan darabot is!

Legutóbb júniusban bővült a PlayStation Hits kollekciója, most viszont további hét nagyszerű cím is bekerült a válogatásba. Ha ti is gyakran lesitek az akciókat, akkor örülhettek, hiszen a lista darabjaihoz az év bármely pontján igen olcsón, 20 dolláros áron juthattok hozzá.

A leakciózott címek között pedig találunk néhány igen ütőset is. Elsőre valószínűleg a tavalyi év sikerjátéka, a God of War fog kitűnni a tömegből, de nem nyúltok félre a Far Cry 4, az Uncharted: The Lost Legacy, vagy a Gran Turismo Sport választásával sem. Valójában egytől egyig remek játékokról van szó, ha tehát valamelyik kimaradt volna, akkor ez remek alkalom a pótlásra.

Ha vásárláson gondolkodtok, akkor néhány napot még feltétlenül várjatok, a fent említett játékok ugyanis október 4-én kerülnek át a PlayStation Hits kínálatába!

39.
39.
Sei89
Én a japán akciós napok alatt minden pénzem elköltöttem, de a god of wart meg fogom venni.
35.
35.
#34: Felesleges bárkinek is eddig a szintig mennie és idegeskedni a dolgon. Mi már szerintem megszoktuk, hogy ilyen vagy, de ha esetleg megállnád hogy mindig bejelented ezt az árazás dolgot, ez eleve nem kezdődne el. De szerintem azzal sem lenne senkinek baja, ha úgy írnád, hogy ez szerinted előrevetít egy közeljövőbeli nagyobb leárazást és akkor megszerzel-egy-egy címet, mert szeretnél velük játszani, csak eddig nem volt pénz lóvéra. Csak úgy tudod bejelenteni ezeket a pénzszerű dolgokat, mintha te lennél a legnagyobb király a környéken, aki full milliárdos és a csóró csiribiri parasztoknak mondanád be, hogy "amiért te 60-at fizetsz én csak 5-öt kecifei". Közben meg másnak 2 évvel előbb megvolt a holmi. Szóval én személy szerint örülök, hogy okosban nyomod, Isten téged úgy segéljen, de

ebben a stílusban engem sem érdekel.
34.
34.
crytek
#32: Ez lemaradt. Számomra a játék megbecsülése nem az hogy a lehető legtöbbet fizetem ki érte, hanem az hogy sose feledem és kegyetlen sokszor végigjátszom. Van amit minden évbe előveszek. Ilyen pl a Dead Space 1 (ezt most vettem konzolra ott acsimaxolom mivel ott van benne), Far Cry 1 (legjobb Far Cry ever ezt is a következő akciónál megveszem boxra is mert acsimaxolás lesz ebből is) , Crysis széria, Metro széria, F.E.A.R 1-2, Resident Evil 5... Ezekbe min 8-10 végigjátszás van mindbe és még lesz is jópár
33.
33.
crytek
#32: Csoda hogy egy ember lát valami rációt a dolgokban. Pontosan ezért nem veszek se 2 -3-4-5-6-20k-ért játékot. Minek? 12 órázom focizok a meglévő ~2300 játékom (steam, origin, uplay,gog, xbox one) az életbe nem lesz végigjátszva a FELE sem. Szóval ezért lőttem be magamnak hogy a bundlezásból szerzett 1-2$-os bevételből veszek magamnak mindent. Így ha az az 1-2$-os játék sose lesz játszva nem érdekel., De ha ez 5-6-20k-s kiadás lett volna akkor szimplán hülye balfasz lennék.
+ pont emiatt is vettem xbox one x-et mert ott a game pass miatt rengeteg game-et lehet végigvinni töredék áron + nem kell éveket várnom hogy pc-n bundlezva legyenek.
32.
32.
delphijos
#29: Inkább azzal van a baj hogy kicsit olyan érzése van az embernek hogy "szaré-hugyé" jöhet minden, aztán a 10%-ra sincs időd, de "megvan" és "bomba üzlet volt". Tényleg nem az én dolgom, de ez a nagy olcsósítás azér arra mindenképp rányomja a bélyegét, hogy annyira nincs megbecsülve egy-egy játék, hogy szerintem nem is zavar ha sose kerül rá sor. Ez ilyen szempontból egy lépésre van a torrent-től.
31.
31.
Ooorky
#30: Hobbira annyit költesz amennyit akarsz...
Nem halsz bele abba se ha 0-át.
30.
30.
#29: Azzal vannak komoly bajok, ha valaki a saját állítólagos hobbijára 1500 Ft-ban húzza meg a határt, amit szívesen költ.

Mindent el is árul az adott emberről....


29.
29.
crytek
#27: Komolyan nem értem ti milyen bolygón éltek. Mik ezek a felvetések te jó ég.. "Szopatok" ? LOL leírom én hogy élek az számomra az igazság és nem szopatás. Az hogy valaki nem tudja elviselni ,hogy másnak nem olyan az élete mint amit én élek akkor ott komoly bajok vannak
28.
28.
Ooorky
#27: Annyira nem okos, hogy tudatosan csinálja (full autista tisztán látszik), de tény, hogy sokan ráugranak.
Ha kutya nem szól hozzá akkor is vergődik, mint pár hete mikor PS Now előfizetésről ment a csevej, ő meg nekem cimezve benyögte a game pass-os faszságát "vitaindítónak". Azóta ignorálva van.
27.
27.
frankdelgado
Crytek szereti xopatni a hülyèket. Ezzel a bemondàsàval mindíg arat...Nem vèletlenül van a mondàs h ràvetődik mint gyöngytyúk a zöld takonyra. Ez ha kijön gyors meg is veszem, azt csak belefutok valami occó ps4 be is :)
26.
26.
Yonkou
#23: Akkor fogadd el hogy szabadon anyázhatnak is neked ;)
25.
25.
Yonkou
#23: Akkor fogadd el hogy szabadon anyázhatnak is neked ;)
24.
24.
crytek
#21: Mondom én csak írogatok. A balhét mindig ti gerjesztitetek ,de erre érdekes miért nem kérdeztek rá miért kell? Ja mert ti nagy királyok vagytok nektek lehet ,de másnak nem
23.
23.
crytek
#20: Te meg belegondoltál valaha abba hogy mire a boltok polcaira kerül a game a készítői már 576x elmentek belőle nyaralni meg megvették a 2 mercedest??
Szóval nem kell sajnálni őket ki vannak fizetve akkor is ha egyetlen egy db game se került eladásra soha

#22: Mert egy szabad világ szabad fórum azt ir az ember amit akar. Majd a moderátor látja ha gond van vele és törli.
22.
22.
Yonkou
#19: Legalább ne sajnáltassad magad. Minden szaros cikk alatt ott van az ostoba 5 dolláros megszólalásod, de csodálkozol, ha az embereknek elegük van belőle. Nem kell az álszent duma a spórolásról meg a család segítéséről... Mindenki annyit költ a játékokra amennyit akar, de minek ezt a másik arcába nyomni???
21.
21.
Ooorky
#20: Csak a "balhé" miatt firkál, hogy legyen kivel "veszekedni".
20.
20.
georgie.70
16.
16.
crytek
13.
13.
crytek
#12: :)

A viccesek ti vagytok ,mert mindig kitaláltok nem létező dolgokat.
10.
10.
crytek
6.
6.
crytek
75%-os off mehet is rájuk
5.
5.
Marcus88
#1: Múlt év novembere Alza 8500Ft!
3.
3.
Yanez
#2: Igen, egy Rayman nálam a legjobban várt platformer. Origins platina, Legends platina psvitán és ps4-en egyaránt. Bárcsak folytatná az ubi. Számomra ez az egyetlen játék tőlük, amelyik érdekel. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...