Dying Light - ellátogatunk a Left 4 Dead világába?

  • Írta: sirdani
  • 2019. október 24.
  • Letöltés
Link másolása
Valami készül a Techland háza táján. Amíg a Valve továbbra sem iparkodik egy Left 4 Dead-folytatással megörvendeztetni a rajongókat, addig a Dying Light készítői egy jókora látogatást terveznek a Left 4 Dead 2 birodalmába.

Még egyelőre mi sem tudjuk, hogy pontosan mire érdemes számítani, viszont a tweet alapján annyi már biztos, hogy a közel négy éve kiadott Dying Light egy olyan frissítést fog kapni, melyben a Left 4 Dead 2-höz köthető tartalmak kapják majd a főszerepet.

Persze mivel a csapat teljes erőbedobással a Dying Light második részén dolgozik, eléggé nagy a valószínűsége, hogy új pályák és ellenségek helyett csupán skineket vagy spéci fegyvereket kapunk, de azért a remény hal meg utoljára. Vagy a zombik. Amíg pedig várakozunk az újabb infókra, addig az alábbi linken nézhetitek újra a Dying Light 2 teljes E3-as demóját 4K-ban.

6.
6.
kryszisz
#5: Huhh, csak fel kéne állítani a PS setupot:D csak így albikeresés előtt már sok kedvem nincs kivenni a dobozból, meg kábelezgetni:/
5.
5.
shooter1234
Megjött az event pár kihívással. L4D fegyvereket és elvileg trervrajzokat is lehet feloldani. Sok a rohangáló zombi és a safehouse -okban feltöltődik a lőszer, szóval lehet ezerrel osztani az ólmot.
3.
3.
zozo76hun
most jott XBOX-on egy jokora, 3.69gb-os patch a dying light-hoz!
2.
2.
GAMEROD
A Left4Dead óta már ezerszer meguntam a témát. Mondjuk a világháborút is.
1.
1.
godach
Minden tiszteletem a Techlandé.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...